Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie nikon d70 czy d70s?

Witam. Co lepiej kupić d70 czy d70s?, oczywiście z kitowym obiektywem. Pytam bo różnica w cenach jest znaczna. I jeszcze jeśli wiecie to proszę mi podać jakiś namiar na sklep gdzie mogę kupić ewentualnie d70?, bo coś go brakuje już na naszym rynku. Z góry dziękuję i pozdrawiam
    wszystko przede mną...
    D80 / AF-S 80-200 2.8, ciągle zbieram na inne

Domyślnie

Brakuje bo już go nie robią - pozostaje szrot allegro. A czy warto dokładać 1000 zł do D70s ? Tylko jeśli podoba Ci się 0,2 cala większy wyświetlacz i dodatkowe gniazdko do synchro...
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

Al - doczytaj jakie sa roznice miedzy tymi aparatami prosze!

warto kupic d70s , poza tym d70 nowy to wlasciwie niemozliwe!!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rabijki
    Al - doczytaj jakie sa roznice miedzy tymi aparatami prosze!

warto kupic d70s , poza tym d70 nowy to wlasciwie niemozliwe!!!
    Uświadom mnie i przedmówcę - proszę... I pokaż różnice w fotkach...
    Bo jeśli chodzi Ci o USB 2.0 i takie tam to wybacz
    Al "CAPONE" Bundy

Domyślnie

roznice w fotach to wybacz ale moje zdanie ( zawsze to podkreslam) jest takie ze wszystko zalezy od fotografa. dlatego gdy wszyscy onanizowali sie d200 pisalem to samo i bede pisal zawsze. nie o to chodzilo pytajacemu!!!
    co do roznic w obu aparatach jest ich po prostu wiecej niz napisales, a uwazam ze gdy ktos decyduje sie na odpowiedz na czyjes pytanie ( jak ty w tym watku) powinien odpowiadac zgodnie z prawda i doczytac jesli czegos nie wie ( a ty jak widac nie wiesz).

specyfikacje sa dostepne - powtarzam - zadaj se trud i doczytaj.

Domyślnie

No i jeszcze wężyk spustowy, tak? Chyba przydatne, przynajmniej dla mnie.

KS
    Deluxe Limited Edition with Bonus Track & DVD

Domyślnie

czarny spust migawki w D70s - bardzo ważne
    pozdrówka

Domyślnie

rabijki - skąd wiesz o co chodziło pytającemu??? Ja widzę w pytaniu dylemat - kupić za 1800 body D70 czy za 2900 body D70S. Podaj te róznice i pokaż jaki jesteś oczytany. Ja mam inne rzeczy na głowie jak zawracać sobie głowę duperelami typu różnice między jednym body a drugim skoro jak napisałeś o wszystkim decyduje fotograf...

Bez odbioru,,,
    Al "CAPONE" Bundy

Domyślnie

W sumie Ciekawy wątek, a zamienił się w dosyć niezręczną kłótnię. Nie wszyscy na tym forum w końcu są fachowcami i nie koniecznie wiedzą, co ma większe znaczenie dla fotografującego bo poprostu nie trzaskają kilkuset fotek w tygodniu. Doświadczony fotograf wie że jakiś szczegół w body ma na tyle ważną funkcję, że jeżeli poprzednie body tego nie miało to warto na to zwrócić uwagę. Szkoda, że nikt nie odpisał poprostu pytającemu, że warto, albo nie warto.

Pozdrawiam
    F80 + MB-16, N28-105D, N18-55VR, N70-300G, SB-800

Domyślnie

Dziękuję wszystkim odpowiadającym, rzeczywiście nie do końca się dowiedziałam co w końcu warto, a czego nie. Wiem, że mogę sobie po prostu gdzieś porównać te 2 aparaty, ale zadałam to pytanie przede wszystkim użytkownikom owych korpusów, żeby mi w praktyce podali jak to wygląda. Ale bardzo dziękuję.
    serdecznie pozdrawiam
    wszystko przede mną...
    D80 / AF-S 80-200 2.8, ciągle zbieram na inne

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów