Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Nina

Madziulek
    Gość

Domyślnie Nina

większa wersja tutaj

Domyślnie

Podoba się.

Ciekawa koncepcja połączenia kadrów na motywach. jakby się udało zupełnie cięcia zlikwidować... Ale do konkretów - podoba mi się konwersja do cz-b i jesli jakakolwiek była obróbka ciała (chyba nie było potrzeby). Dobre światełko i wyciemnienie tła. Ogólnie udane zdjęcie!

A co na nie:
    Poza w środku podobna do tej z prawej za bardzo. Chyba bym sobie jednak życzył tu jakieś zdjęcie en face. A prawe zdjęcie chyba spróbowałbym odbić, tak by modelka patrzyła do centrum kadru (lub wybrał inne zwrócone w lewo). Ze względu na zmianę odwzorowania na zdjęciu środkowym, nie widze tych zdjęć, jako kolejne fazy ruchu - opowieści. Stąd też szukam innej - ciekawszej kompozycji. Gdyby postać była tej samej wielkości na trzech zdjęciach - wtedy skierowanie w jedną stronę, sugerowałoby kontynuację - jakoś łatwiej bym przełknął ten tryptyk.

Fajna suknia wraz z płaszczykiem. Ale wtedy giną prawie zupełnie z oczu klipsy. Stają się trochę niezgranymi, przypadkowymi kawałkami świecidełka.
    Podoba mi się również stylizacja, aż chciałoby się posadzić modelke na ustrojoną klacz, i dać miecz, sztylet lub inną broń w dłoń.

To zdjęcie wydaje mi się zbyt małe by je w pełni docenić. Aż chce się poprzyglądać szczegółom. Podejrzewam że w dużym formacie na ścianie może się prezentować o wiele ciekawiej.

Madziulek
    Gość

Domyślnie

mOSAd i tego mi brakowało
    dziękuje za komentarz bardzo cenny jak zawsze

Domyślnie

naprawdę fajnie, najbardziej się podoba skrajna prawa , widać ogólnie dobry warsztat i bardzo ciekawą stylizację
    Pozdrówka Jacek ....

Madziulek
    Gość

Domyślnie

dziękuje

Domyślnie

wow pieknepozdrawiam
    MADZIULISKO
    NIKON D200+NIKKOR ,TAMRON 28-75 f/2.8,NIKKOR AF 50mm 1:1.8D,sb 600

ruqasz
    Gość

Domyślnie

całkiem rpzyjemne. tryptyk bez potrzeby.

Uprawnienia umieszczania postów