większa wersja tutaj
Szukaj
większa wersja tutaj
Podoba się.
Ciekawa koncepcja połączenia kadrów na motywach. jakby się udało zupełnie cięcia zlikwidować... Ale do konkretów - podoba mi się konwersja do cz-b i jesli jakakolwiek była obróbka ciała (chyba nie było potrzeby). Dobre światełko i wyciemnienie tła. Ogólnie udane zdjęcie!
A co na nie:
Poza w środku podobna do tej z prawej za bardzo. Chyba bym sobie jednak życzył tu jakieś zdjęcie en face. A prawe zdjęcie chyba spróbowałbym odbić, tak by modelka patrzyła do centrum kadru (lub wybrał inne zwrócone w lewo). Ze względu na zmianę odwzorowania na zdjęciu środkowym, nie widze tych zdjęć, jako kolejne fazy ruchu - opowieści. Stąd też szukam innej - ciekawszej kompozycji. Gdyby postać była tej samej wielkości na trzech zdjęciach - wtedy skierowanie w jedną stronę, sugerowałoby kontynuację - jakoś łatwiej bym przełknął ten tryptyk.
Fajna suknia wraz z płaszczykiem. Ale wtedy giną prawie zupełnie z oczu klipsy. Stają się trochę niezgranymi, przypadkowymi kawałkami świecidełka.
Podoba mi się również stylizacja, aż chciałoby się posadzić modelke na ustrojoną klacz, i dać miecz, sztylet lub inną broń w dłoń.
To zdjęcie wydaje mi się zbyt małe by je w pełni docenić. Aż chce się poprzyglądać szczegółom. Podejrzewam że w dużym formacie na ścianie może się prezentować o wiele ciekawiej.
mOSAd i tego mi brakowało
dziękuje za komentarz bardzo cenny jak zawsze![]()
naprawdę fajnie, najbardziej się podoba skrajna prawa, widać ogólnie dobry warsztat i bardzo ciekawą stylizację
![]()
Pozdrówka Jacek ....
dziękuje![]()
wow pieknepozdrawiam
MADZIULISKO
NIKON D200+NIKKOR ,TAMRON 28-75 f/2.8,NIKKOR AF 50mm 1:1.8D,sb 600
całkiem rpzyjemne. tryptyk bez potrzeby.
Skontaktuj się z nami