Szukaj
Co do wyjarania na maxa, nie masz racji (troszkę na 1-szym nad biustem i 3-cim na lewej dolnej stronie), skalibruj sobie monitorek, u siebie widzę pełną fakturę, wraz z pierwszymi półtonami bieli. Bardziej brakuje mi drugiej strony ciut przesunąłbym czerń by nie było takie płytkie.
Od dwóch tygodni jadę na EIZO CG 211 i poprawiam swoje całe zaplecze zdjęciowe, tak to jest jak się obrabiało na byle czym![]()
Pozdrawiam,
Cezarek.
Generalnie zgadzam się z tym co napisała madziulek jednak z 2 wyjątkami.
Na 8 wolałbym mniej góry - twarz byłaby lepiej wyeksponowana.
Na 4 - przpraszam, że się czepiam, ale strasznie mnie to drażni - Młody powinien zapiąć marynarkę. Mężczyzna rozpina marynarkę tylko kiedy siada. Rozpięta marynarka szczególnie przy wychylaniu kieliszka dobitnie kojarzy mi się z pijanymi wujkami i szwagrami na weselu.
Dużo sprzętu, mało czasu
wszystkie zdjęcia zrobione Nikkorem 17-55
Adam masz rację, nie potrafiłem jej przekonać żeby lepiej zagrała, troszke była jakby zawstydzona.
wóz strażacki musiał być bo to duma ojca P młodej, jest on szefem w tamtejszej straży pożarnej i chce kalendarz z dwoma rzeczami które kocha (wóz i córka)
hihi...
skoro fachowcy mieli problem z rozpoznaniem "struktury zastępczego welona" to znaczy że zdał egzamin i można go spokojnie używać
zaraz podeślę, tylko pokaż co wyłuskałeś
lekkie przepały są, na takie nie zwracam uwagi ja widzę je na eizo s 1932, w domu na innym eizo (szklana bańka) też były
Wszystkim dziękuję za komentarze, wnioski zostały wyciągnięte
na koniec jeszcze jedno
to ostatnie jest na pewno za malo kontrastowe, jak zrobisz z tego odbitke wijdzie ci jedna wielka wyprana szarosc...
I ten welon, co go wiater wwiał na twarz... Jakoś mi przeszkadza...
Skontaktuj się z nami