Szukaj
zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
SB900 frotto cokin lowepro epson L800
IMHO krzywdę Paniom zrobiłeś, mam nadzieję, że zdjęć nie widziały. Pomimo zdjęć, wydaje się że one są jeszcze młode...![]()
"Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka
hmm, generalnie się zgodzę raczej z przedpiszcą, ale jeszcze dodam, że z tej serii w miarę 4ka daje radę![]()
- Żadnych kontaktów seksualnych
- To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
- Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.
ja jestem również na nie. najlepiej chyba wyszło Ci nr 4. naturalne i przyjemne.
reszta bardzo cienko, głównie przez centralne kadry, i dziwne pozy (patrz nr 2... ta ręka to masakra, jakby czyjaś inna)
4,5 ok
reszta odstrzał - nie podobają mi się
1 - włosy zakrywają wszystko i z tego zdjęcia niby miałoby coś być a tak naprawdę nie ma nic więcej niż zarzucającą grzywą modelką
2- cholernie długi nos zrobiłeś ... gryzie mnie również skrawek ramiączka - niepotrzebny
3- zniekształcona twarz, patrz żuchwa - czyli jaka wielka szczena w porównaniu do całej reszty głowy
4 i 5 jak napisałem podobają mi się.
Ja ogólnie wspomne tylko o kolorach i balansie bieli - coś tu jest skopane na mój gust, na dwójce fiolet rzuca się na twarz a siny na brodę (wizaż do bani?). Na czwórce dekolt przesłoniła jakaś mgła niebiesko-sina. Nie podobają mnie się te bliki w nieostrości po lewej, cokolwiek to jest. Resztę powiedzieli przedpiszcy.
Skontaktuj się z nami