Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Ślubnie...

Domyślnie

Żeby trochę osłodzić - idziesz kolego w dobrym kierunku ... podpatruj najlepszych i będzie ok. Ktoś tu się zdziwił że kolega zrobił 3 ślub i za kapustę - bardzo dobrze - jak płacą to trzeba kasować i to nie mało !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Franeq Zobacz posta
    Golden, bez wycieczek osobistych - widziałem Twoja strone ze zdjeciami, nie dziwie sie, ze Kuba Twoje zdjecia krytykował, bo nie sa na pewno ideałem do którego on dąży. To że sam nie reprezentuje takiego poziomu jaki chciałby, nie oznacza, że nie może krytykować Twoich zdjęć, BA każdy może krytykować to co chce. Co również nie oznacza że racji troche masz, para faktycznie niezbyt fotogeniczna i dość sztywna, ale i takie sie zdarzają.

Twoj post to bardziej atak, niż rada. Jak troszke podgonie w temacie fotografii slubnej na pewno coś wrzucę abyś mógł również i mnie skrytykować.
    Kolego Franeq
    o jakich wycieczkach osobistych piszesz ..... ?????
    Gdzie jest krytyka moich zdjęć w tym wątku ..... owszem napisałem że "Ostro jeździsz po mnie komentując
    wszystko cokolwiek napiszę na temat foto ślubnego"
    ale dotyczy to nie zdjęć tylko tego co NAPISZĘ
    - czyli czytanie ze zrozumieniem się kłania u Ciebie

Nigdy nie miałem nic przeciwko KONSTRUKTYWNEJ krytyce swoich zdjęć i nie oceniałem pary tylko wyłącznie zdjęcia

... i proponuję Ci przeczytać jeszcze raz to co napisałem w tym wątku tylko powoli

a jak chcesz skrytykować moje zdjęcia to tu masz okazję

http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=65653

pozdrawiam
    Arkadiusz Pytlas vel golden

Domyślnie

Golden, chodziło mi, zebyś mojego posta nie zrozumiał jako wycieczki osobistej, hough

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów