Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Stara chatka

autograf
    Gość

Domyślnie

Bartek, pamiętasz co ci mówiłem przez fona? "Przyjedź taksówka", więc teraz pretensję możesz mieć tylko do siebie

- ed
    Jak zamierzasz wstawiać kolejne, i jak jeszcze możesz zedytować to numeruj zdjęcia.

autograf
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cyrusvirus Zobacz posta
    Klimat rewelka! Pogratulować właścicielom. Ja to bym mógł tak mieszkać
    No jest klimat. Też bym się zastanawiał nad zamieszkaniem w takiej chacie. Ogólnie sprawia wrażenie, że jak przekroczysz próg to czeka Cię tylko spokój i odpoczynek..

Fragles, nie wiem jak reszta forumowiczów, ale ja czekam na kolejne!

Domyślnie

Inny kadr tego samego pomieszczenia

Domyślnie

Suuuper! Tylko jeszcze porządnego lapka, fotel bujany i na taras

Raaany ile ja mam lat, że tak mówie
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

Szczenięce czasy mi się przypominają, kiedy wakacje spędzałem u babci na wsi. Zdjęcia wywołały u mnie nostalgię

Domyślnie

W takim razie kuchnia
    Czyli nr 3

i idę na śniadanie

Domyślnie

nr 4: ...przedpokój...?

nr 5: detal z przedsionka

nr 6: inny pomysł - to samo miejsce

Domyślnie

Fajnie macie w tym domku 6 bardzo mi się podoba. Ładna seria.

Domyślnie

W takim razie nr 7: wejście/wyjście

i nr 8: wejście na posesję

bombel
    Gość

Domyślnie

O ile wejście/wyjście poddałbym jeszcze jakiemuś budowlanemu tuningowi, o tyle wnętrza urocze. Ja co prawda nie miałem babci na wsi, ale jako dziecko włóczyłem się po jakich przyszywanych babciach i ciociach - i rzeczywiście te obrazki są nostalgiczne.

Miło, że komuś się chciało tak urządzać wnętrza, a nie rypnąć panele na ścianę i 'bedzie'. Bardzo ładnie zrobione; co prawda np. dywan w salonie kompletnie nie stylowy, ale to nie skansen, tylko mieszkanie żywych ludzi - mnie tam nie wadzą dywany w chłopskiej chałupie.

Zazdroszczę chałupy. Poważnie.

A co do obrazków - jak zwykle u Ciebie widzę dbałość. Powiedz, jak doświetlałeś wnętrze na 2, 3 i 4? To chyba niemożliwe, żeby było tam tak jasno od jednego, dwóch okien na tej samej ścianie? Wyszło bardzo ładnie. Dopalałeś lampą o sufit, że obrus wyszedł doświetylony, czy to efekt postprrr...? W ogóle ta dwójka to efekt składania klatek, że za oknem jest coś a nie biała wyżarta putska?

Podobają mi się te obrazki, choć wolałbym szertszym kątem, nawet kosztem przerysowań (a może właśnie z nimi).

Jak dla mnie, to DUŻY PLUS!

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów