Bartek, pamiętasz co ci mówiłem przez fona? "Przyjedź taksówka", więc teraz pretensję możesz mieć tylko do siebie
- ed
Jak zamierzasz wstawiać kolejne, i jak jeszcze możesz zedytować to numeruj zdjęcia.
Szukaj
Bartek, pamiętasz co ci mówiłem przez fona? "Przyjedź taksówka", więc teraz pretensję możesz mieć tylko do siebie
- ed
Jak zamierzasz wstawiać kolejne, i jak jeszcze możesz zedytować to numeruj zdjęcia.
Inny kadr tego samego pomieszczenia
Suuuper! Tylko jeszcze porządnego lapka, fotel bujany i na taras
Raaany ile ja mam lat, że tak mówie![]()
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
Szczenięce czasy mi się przypominają, kiedy wakacje spędzałem u babci na wsi. Zdjęcia wywołały u mnie nostalgię![]()
W takim razie kuchnia
Czyli nr 3
i idę na śniadanie
Fajnie macie w tym domku6 bardzo mi się podoba. Ładna seria.
O ile wejście/wyjście poddałbym jeszcze jakiemuś budowlanemu tuningowi, o tyle wnętrza urocze. Ja co prawda nie miałem babci na wsi, ale jako dziecko włóczyłem się po jakich przyszywanych babciach i ciociach - i rzeczywiście te obrazki są nostalgiczne.
Miło, że komuś się chciało tak urządzać wnętrza, a nie rypnąć panele na ścianę i 'bedzie'. Bardzo ładnie zrobione; co prawda np. dywan w salonie kompletnie nie stylowy, ale to nie skansen, tylko mieszkanie żywych ludzi - mnie tam nie wadzą dywany w chłopskiej chałupie.
Zazdroszczę chałupy. Poważnie.
A co do obrazków - jak zwykle u Ciebie widzę dbałość. Powiedz, jak doświetlałeś wnętrze na 2, 3 i 4? To chyba niemożliwe, żeby było tam tak jasno od jednego, dwóch okien na tej samej ścianie? Wyszło bardzo ładnie. Dopalałeś lampą o sufit, że obrus wyszedł doświetylony, czy to efekt postprrr...? W ogóle ta dwójka to efekt składania klatek, że za oknem jest coś a nie biała wyżarta putska?
Podobają mi się te obrazki, choć wolałbym szertszym kątem, nawet kosztem przerysowań (a może właśnie z nimi).
Jak dla mnie, to DUŻY PLUS!![]()
Skontaktuj się z nami