Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Wątek: Ciepłownia

Domyślnie Ciepłownia

Z gory przepraszam za duza ilosc zdjec, ale zwyczajnie nie poradzilem sobie z selekcja pod wymogi forum. Jesli ta ilosc bedzie kolec w oczy moderatora, prosze usunac caly watek.
    Od jakiegos czasu "meczyly" mnie ruiny opuszczonej cieplowni w naszym miescie. Zdjecia te nie maja oczywiscie nic z nia wspolnego -- a tym bardziej tytul. Ot, razem z kolega, wykorzystalismy po prostu spokoj, przestrzen i syf panujacy w tym miejscu, zeby zrobic kilka zdjec naszemu znajomemu.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Troszke technikalii.
    Pora; 17.30 -- 19.00. Swiatlo zastane, gdzieniegdzie lekkie doswietlenie blenda.
    Sprzet: D200 z Tamronem SP Di 90 i (w jednym przypadku) Nikkorem 28mm.
    ISO 100-800.
    Uzyte akcesoria: ciuchy z "lumpeksu", gryf od sztangi, gips, pedzle i sporo wody
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

stig, może jestem ignorant estetyczny, ale do mnie ten gips lub glina - nie przemawia. całość zdjęć i wszystkie z osobna - ciekawe. wyrazisty model, intrygująca sceneria, klimatyczne aranżacje. tylko ten "proch" - wyjaśnij zamysł

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez habakuk
    stig, może jestem ignorant estetyczny, ale do mnie ten gips lub glina - nie przemawia. całość zdjęć i wszystkie z osobna - ciekawe. wyrazisty model, intrygująca sceneria, klimatyczne aranżacje. tylko ten "proch" - wyjaśnij zamysł
    "Makijaz" mial na celu ujednolicenie postaci z otoczeniem. Wszystkie stworzenia, po jakims czasie wygladaja tak, jak otoczenie w jakim zyja. Przystosowuja sie wizualnie (czesto nawet bez specjalnego zamierzenia), badz tez "nasaczaja" tym srodowiskiem. Ta postac to tubylec, "mieszkaniec" tego miejsca...
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

cala seria ciekawa jako calosc
    najbardziej do mnie gada 12

Domyślnie

pomyslowe, podobaja mi sie
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

Domyślnie

1,3,5,6,7,8
    pomyslowe.jest cos w nich,jakas historia.doceniam
    ..
    www.facebook.com/vaydaimages
    www.vaydaimages.com

Domyślnie

Dla mnie bomba.
    Zarówno technicznie, jak i artystycznie.

Domyślnie

Dla mnie bomba - procz tych z maska , ktore jakos stylistycznie nie pasuja do calosci, moze dlatego , ze ta maska jakas taka "tandetna" .
    Ale jak wspomnialem wczesniej super - najbardziej 4,5 8-12 . A juz 11 powala...
    Gratuluje
    Pozdrawiam
    Waldek
    ---------------------
    www.foto-front.com

aparat i psy

Zbanowany
    Miasto
    Pogranicze

Domyślnie

stig

Dobrze, że uprzedziłeś o tym na wstępie, bo już bym się domagał jakiegoś szerszego planu z ciepłownią w tle.
    Jak dla mnie, to pomysł i wykonanie bardzo dobre. Dostrzegam jakby trzy części tej całości i pozwolisz, że tak to podzielę. Pierwsza "On" to zdjęcia 1-5 i tutaj najbardziej przemawiają do mnie 2;3 i 4. Druga część to "Demon", zdj. 6 i 7, ale 7 jest moim zdaniem lepsza. I część trzecia, "Zagubiony" z której najlepsza 12.

Pozdrawiam

nin
    Gość

Domyślnie

6 9 10 i ostatnie sa niezle

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów