Szukaj
Zdecydowanie nr 2!
Najlepiej eksponuje charakter dziewczyny.
6-stka miała by więcej smaczku gdyby nie ubranko, widoczne niestety....
Reszta bardzo przyzwoita (moim skromnym zdaniem) może troszeczkę zbyt mało zmiękczona.
Proszę o więcej!
pozdrawiam
NIKON
Przydało by się kilka parasolek bo moim zdaniem światło ciut psuje. Foty sympatyczne...
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
na wszystkich siadlo swiatlo
brak klimatu jakies sztuczne jest
zapros modelke na noc mysle ze pienie by wygladala w porannych promieniach wpadajacych przez okno.. ; )
Miałem do dyspozycji tylko sb-800. Proszę o instrukcje co i jak poprawić na przyszłość. I co uwazacie o kadrach itp? Z góry dzięki za odpowiedź bo każda jest dla mnie źródłem informacji na przyszłość. Pozdrawiam
Pozdrawiam
D70, N 18-70, N70-200 2.8 VR, 50 1.8, S 70-300 APO SM2, SB-800, LowePro Nova 5AW
Kup 2 komplety parasolek, statywów, zarówek - na początek 400 zł spokojnie wystarczy. Zdjęcia wychodzą wtedy znacznie ciekawsze. Do dostania nawet na allegro...
Al "CAPONE" Bundy
zadne parasolki ani szmery bajery nie zastapia swiatla z okna : P
pamietaj - tylko swiatlo zastane i nie uzywaj statywu !
Co ty za herezje opowiadasz? Czy widzisz gdzieś w tle kwiatki, listki czy drzewka? To ewidentnie próba fotografii studyjnej a powiem szczerze nie wyobrażam sobie studia z oknami zamiast parasolek...Zamieszczone przez nin
Al "CAPONE" Bundy
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
stig, jak to zrobiłeś???!!! nie mam lamp, i ciągle mam problem z niedoświetleniem, chyba, że przepalamktóry to suwaczek?
Skontaktuj się z nami