Szukaj
oj bardzo ... słabiutko niestety i nie chciałbym mieć takich zdjęć ze swojego ślubu
i nie za bardzo mam czas aby rozpisywać się teraz na temat tych zdjęć
jedynie 3 i 4 w miarę podobają się ale chyba korzystniejszy byłby tu kolor
ale jak widzę po tym jedynym kolorowym to kolor nie za bardzo Ci wychodzi .....
pozdrawiam
Arkadiusz Pytlas vel golden
Za kolegą yakoop ... Soryy ale nie wiem kolego golden dlaczego tak oceniłeś te fotki? Twoje są... sztuczny bokech z PS <śmiech> A do autora watku powiem, że wolał bym więcej koloru
Pozdrawiam;MicSzu.
E-3,ZD14-54,ZD40-150,S30,FL50,FL50R,FL36R + trochę gratów... i oczywiście F65
To może ja kilka zdań– osobiście uważam że zdjęcia są ok, sam nie wykonałbym ich lepiej (nie wspomnę o obróbce). Jednak przeglądając inne pracę Radzika muszę przyznać że ten secik nie zachwyca – owszem jest wypas ale sam sobie postawił wysoko poprzeczkę
![]()
Podsumowując zdjęcia jak najbardziej ok. ale brakuje mi czegoś w stosunku do poprzednich,
Gdybym miał powiedzieć co mi w nich nie pasuje byłoby naprawdę ciężko – może dość ciasne kadry, niepotrzebne elementy – sam nie wiem więc uznajmy że MZ są po prostu inne
P.S
Plener rządzi![]()
Pytanie do dwóch kolegów wypowiadających się w TYM WĄTKU powyżej:
Czy widzicie tutaj jakieś moje fotki ?????? Skąd się bierze ta maniera
porównywania ? Jest to wątek radzika100 i proponuję raczej odnosić się do jego zdjęć a nie do ... moich.
Napisałem swoje zdanie na temat zdjęć tutaj zamieszczonych linka nie widziałem odnoszę się tylko do tych
5 zdjęć tutaj zamieszczonych i naprawdę nie widzę tutaj nic rewelacyjnego.
na 1 widać próbę łapania emocji ale nie widać młodych a to oni są głównymi aktorami tego dnia
na 2 poręcze klatki schodowej nie bardzo rozumiem o co chodzi w tym zdjęciu
na 3 zdjęcie ładne typowo reporterskie uwieczniające moment - nie pasują mi trochę te dłonie księdza może jest w tym jakiś głębszy sens, nie wiem
na 4 pomysł może i dobry ale młody taki jakiś zgarbiony jakby chciał za ... wampira robićno i ostrość gdzieś uciekła może kolor byłby lepszy /jakiś błękit nieba/
na 5 dobry motyw ale te dłonie za czerwone wyszły
Ogólnie to czy winieta na każdym zdjęciu to obowiązujący styl ??? bez której zdjęcie jest już .... be
Czy na siłę trzeba nieudolnie kopiować styl Adama Trzcionki ? myślę że Adam jest nie do podrobienia
i zastanawiam się czy za 20 lat również będą Wam się podobały te zdjęcia
może jednak powinienem zajrzeć do linka i może wówczas moja ocena byłaby .... inna
ale wszystko to co tutaj napisałem opieram się tylko i wyłącznie na zdjęciach zamieszczonych tutaj
pozdrawiam i czytać ze zrozumieniem nawet 3 x
pozdrawiam
Arkadiusz Pytlas vel golden
Zbiór na stronie dużo bardziej mi się podoba od wybranych tutaj.
Zdjęcie dziewczynki z dwoma bukietami kwiatów (to w kolorze) - rewelacja.
Zdjęcie dłoni - jakoś mnie nie przekonuje...
dla mnie dwójeczka rewelacyjna, nic bym w niej nie zmieniał ładnie uchwycony pod względem reporterskim moment, zgadzam się że na swojej stronie Radek ma wiele bardzo udanych fotografiiMicSzu, yakoop, przedmiotem oceny są fotki wystawione przez Radzik100, a nie przez kolegę golden,
SLR/FX/DX/ N/24/35/50/85/SB800/SB600/NX2
Skontaktuj się z nami