Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Domyślnie Absolutorium Politechniki Poznańskiej

Jako, że pomagałam przy organizacji, miałem przez ostatni weekend okazję uczestniczyć we wszystkich szesnastu uroczystościach absolutoryjnych jakie tam się wtedy odbyły. W wolnych chwilach udało mi się uwiecznić co nieco
    zaczynamy:

1. ostatnie pogawędki przed rozpoczęciem...

2. ...i powoli zajmujemy miejsca.

3. Witamy władze uczelni przy dźwiękach "Gaude Mater Polonia" (Akademicki Chór Uniwersytetu im. A.Mickiewicza)

4. Potem wysłu****emy kilku przemówień,

5.

6. rozdajemy nagrody, (na przykład za działalność w Samorządzie Studenckim)

7. a potem 3-utworowy przerywnik w postaci występu wspomnianego wyżej chóru (na zdjęciu przyjęty z wielkim entuzjazmem "Jozin z Bazin" )

8. Mały podgląd na to, jak to wygląda z widowni...

9. Podziękowania dla rodziców

10. i dla kończącego kadencję Prorektora ds Kształcenia Prof. Tomasza Łodygowskiego.

11. Potem już tylko rozdanie dyplomów,

12. rzut okiem z balkonu,

13. pożegnanie władz uczelni pieśnią "Gaudeamus igitur"

14. i upragniony rzut beretem... Znaczy się biretem

15. Na koniec wspólne zdjęcia, łzy, kwiaty i uściski z rodziną czego już nie pokażę...

dziękuję
    D50|17-50|3x540EZ
    www.boguslawkrysztofiak.pl

Zbanowany
    Miasto
    Łódź

Domyślnie Odp: Absolutorium Politechniki Poznańskiej

Super !
    Ale oddaje Emocje
    4 z wielkim ++++

Domyślnie

nie ma zdjęć....

Domyślnie

Nie ma zdjęć
    D300 i trochę gratów.

Domyślnie

Serwer wysiadł, a tematu nie można edytować... chyba dam wszystko na imageshack i poproszę kogoś kto ma uprawnienia o podmianę linków...
    cierpliwości
    D50|17-50|3x540EZ

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez odie83 Zobacz posta
    Serwer wysiadł, a tematu nie można edytować... chyba dam wszystko na imageshack i poproszę kogoś kto ma uprawnienia o podmianę linków...
    cierpliwości
    Tak jest - wyłączyli edita, to niech teraz popracują

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Tak jest - wyłączyli edita, to niech teraz popracują
    Chociaż by przy postach rozpoczynających dany wątek zostawili... przydałoby się, bo często zmienia się położenia zdjęć na własnym swrwerze itp.

Już zatrułem d*** Wojtkowi (Erie) z tym tematem...
    D50|17-50|3x540EZ

Domyślnie

done... a co do edycji postów przez zakładającego temat - miedzy innymi właśnie dlatego została ta edycja wyłączona - bo potem ogłoszenia w giełdzie w dziwny sposób były edytowane i zmieniały się w nich warunki sprzedaży, w każdym razie to temat na inną bajkę,

zdjęcia fajne jako całość, trochę za żółte moim zdaniem, ale podejrzewam że chciałeś zostawić atmosferę tej sali a tam tak właśnie jest (lub było jak byłem tam sto lat temu )
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    done... a co do edycji postów przez zakładającego temat - miedzy innymi właśnie dlatego została ta edycja wyłączona - bo potem ogłoszenia w giełdzie w dziwny sposób były edytowane i zmieniały się w nich warunki sprzedaży, w każdym razie to temat na inną bajkę,

zdjęcia fajne jako całość, trochę za żółte moim zdaniem, ale podejrzewam że chciałeś zostawić atmosferę tej sali a tam tak właśnie jest (lub było jak byłem tam sto lat temu )
    Jeszcze raz dzięki

Faktycznie można powiedzieć, że tam tak jest... Cała aula w drewnie, a do tego świetlówki energooszczędne. WB był poprawiany na każdym z tych zdjęć, ale chcąc go poprawnie ustawić musiałbym za bardzo wyprać całą resztę kolorów, po to żeby wszystkie ściany i sufit ustawić poprawnie. Dlatego jest zachowana nieco cieplejsza kolorystyka, ale naprawdę niewiele odbiegająca od tego co jest w rzeczywistości
    D50|17-50|3x540EZ

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów