Szukaj
Chmury... jak to chmury, rzadko bywają ciekawe. Ale sam obiekt jest niezwykle interesujący. Chciałbym zobaczyć to coś z bliska. Z nieukrywaną ciekawością czekam na kolejne zdjęcia.
ja myślę wręcz przeciwnieChmury... jak to chmury, rzadko bywają ciekawe.![]()
Odwiedziłem więc Twoją galerię. I rzeczywiście na kilku fotografiach były ciekawe chmury. Na kilku spośród osiemdziesięciu dwóch ciekawych zdjęć. Zdjęć, na których nie było chmur albo były elementem drugoplanowym, neutralnym tłem, także podtrzymuję tezę, że ciekawe chmury to rzadkość.![]()
Widze juz trzeci watek w ostatnim czasie, ktory ma w tytule burze. W zadnym z nich (choc prace ciekawe) nie dostrzeglem nic burzowego. Przypadek...?![]()
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
No... fajnie. A nie byłeś tam w środku? Zdjęcia z takiej perspektywy chciałbym zobaczyć. A najbardziej to z lotu ptaka
A teraz już poważnie: dobrze robi ten trójkącik piasku. I chmury są OK, wielce OK. O obiekcie nic nie mówię bo się w nim niemal rozlubowałem. Do tego stopnia mnie zaintrygował. Stąd liczyłem na więcej zdjęć. Na coś w formie fotodokumentacji, tak aby przyjrzeć się Mu z bliska i z każdej strony.
Spoko, nie ma paniki. Mowie tylko, jak mozna odebrac.
Jarku, nie jestesmy u siebie. Nad morzem nie jest tak, ze "wyciagasz lodke z trzcin i jazda". Takie cuda, to tylko u nas... Kolega z brzegu robil, pewnie wylacznie.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
No to dwa z szuflady, ale dokumentujące raczej skalę przypływów i odpływówjchyra
Stąd liczyłem na więcej zdjęć. Na coś w formie fotodokumentacji, tak aby przyjrzeć się Mu z bliska i z każdej strony.
1
Skontaktuj się z nami