Close

Zobacz wyniki ankiety: Jakiego cyfrowego body uzywasz?

Głosujących
335. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • D70s

43 12,84%
  • D70

101 30,15%
  • D50

94 28,06%
  • D100

7 2,09%
  • D200

40 11,94%
  • D2Hs

0 0%
  • D2H

2 0,60%
  • D2X

9 2,69%
  • D1H

0 0%
  • D1X

0 0%
  • D1

1 0,30%
  • Fuji

5 1,49%
  • Canon

16 4,78%
  • Inny

17 5,07%
Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 65

Domyślnie jaki masz aparat

jakie cyfrowe body używasz?
    ankieta tylko do posiadaczy lub często uzywających cyfrowych lustrzanek nikona.
    aparat własny lub firmowy, taki jaki uzywasz (często)
    mozna zaznaczyć 2 body. mało kto ma 3 cyfrowe lustrzanki.
    jestem ciekaw wyników - jakie sa proporcje.
    wyniki ankiety pomogą mi w pewnej dyskusji
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie jaki masz aparat

jakie cyfrowe body używasz?
    ankieta tylko do posiadaczy lub często uzywających cyfrowych lustrzanek nikona.
    aparat własny lub firmowy, taki jaki uzywasz (często)
    mozna zaznaczyć 2 body. mało kto ma 3 cyfrowe lustrzanki.
    jestem ciekaw wyników - jakie sa proporcje.
    wyniki ankiety pomogą mi w pewnej dyskusji
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

D 70- tek będzie najwięcej.
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Domyślnie

D 70- tek będzie najwięcej.
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Domyślnie

Po co coś takiego zakładać,to nie aparat robi zdjęcia a człowiek.Może lepiej by było założyć coś takiego jak "jakie masz zdjęcia ?"
    EQ : Nikon F3 | Nikkor 50/1,5 AiS | F801 | Sony ILCE 7mkIII | Sony 55/1,8 | Sony 35/1,8 | Viltrox 24/1,8 | Canon 135/2,0 L |
    Insta : @pan_portrecik

Domyślnie

Po co coś takiego zakładać,to nie aparat robi zdjęcia a człowiek.Może lepiej by było założyć coś takiego jak "jakie masz zdjęcia ?"
    EQ : Nikon F3 | Nikkor 50/1,5 AiS | F801 | Sony ILCE 7mkIII | Sony 55/1,8 | Sony 35/1,8 | Viltrox 24/1,8 | Canon 135/2,0 L |
    Insta : @pan_portrecik

Domyślnie

Oj wiadomo, że to człowiek robi zdjęcia, ale ankieta taka może mieć wartość. Poznamy rozkład rynku sprzętu foto i będziemy wiedzieć czym ludzie robią. Skoro ankieta pomoże Jackowi w dyskusji to dajmy mu szansę

Domyślnie

Oj wiadomo, że to człowiek robi zdjęcia, ale ankieta taka może mieć wartość. Poznamy rozkład rynku sprzętu foto i będziemy wiedzieć czym ludzie robią. Skoro ankieta pomoże Jackowi w dyskusji to dajmy mu szansę

Domyślnie

dokładnie - chce wiedziec jak jest nie tylko na rynku - ale i na tym forum.
    sam znam pare osób ze szmalem mającyh wypasiony sprzęt i małe umiejętności.
    I znam jedną modelkę, która powiedziała, że interesuje się też fotografią. Zignorowałem to, ale jak zobaczyłem jej zdjęcia to mi szczęka opadła. Nie ma pojecia o fotografii, robi superfotki (jak na laika) pożyczonym coolpixem brata. Dzięki temu ma swietne makro od 2 cm i nie ma problemów z głębią ostrości przez to, że matryca malutka. Zaczełem ją "psuć" ucząc techniki i dając mały obrazek.

Domyślnie

dokładnie - chce wiedziec jak jest nie tylko na rynku - ale i na tym forum.
    sam znam pare osób ze szmalem mającyh wypasiony sprzęt i małe umiejętności.
    I znam jedną modelkę, która powiedziała, że interesuje się też fotografią. Zignorowałem to, ale jak zobaczyłem jej zdjęcia to mi szczęka opadła. Nie ma pojecia o fotografii, robi superfotki (jak na laika) pożyczonym coolpixem brata. Dzięki temu ma swietne makro od 2 cm i nie ma problemów z głębią ostrości przez to, że matryca malutka. Zaczełem ją "psuć" ucząc techniki i dając mały obrazek.

Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów