Close

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 54

Wątek: tamron 90

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rafau
    Al co sie stało, że już się go pozbywasz, zawiodłeś sie na jakości czy jego możliwościach? kurcze pamietam jak się cieszyłeś na forum z zakupu...
    Nic z tych rzeczy. O ile w ubiegłym roku miałem czas by wstawać o 4-rano i biegać z Tamronem to w tym znów pomyślałem o studiach i o dziwo kompletnie mnie to rozbiło. Zacząłem natomiast sklejać małe studio w domu i nie ukrywam coraz barzdiej zależy mi na kilku portretówkach i szerokim kącie...

Ten tamron to już mój drugi a i trzeci raz pewnie też go kupię. Pierwszego sprzedałem na jesieni po tym jak już nie było czego szukać w trawie....

[ Dodano: Pią 12 Maj, 2006 ]
    Cytat Zamieszczone przez djbart
    dostałem tzw "cynk" ze w fotoit jest za 1400 zeta i faktycznie tak też jest... myślałem że wiecie gdzie jest jeszcze taniej
    Al Bubdy, no właśnie czemu sprzedajesz ?
    Kto Ci dał taki cynk ??? To mocno podejżane...
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rafau
    Al co sie stało, że już się go pozbywasz, zawiodłeś sie na jakości czy jego możliwościach? kurcze pamietam jak się cieszyłeś na forum z zakupu...
    Nic z tych rzeczy. O ile w ubiegłym roku miałem czas by wstawać o 4-rano i biegać z Tamronem to w tym znów pomyślałem o studiach i o dziwo kompletnie mnie to rozbiło. Zacząłem natomiast sklejać małe studio w domu i nie ukrywam coraz barzdiej zależy mi na kilku portretówkach i szerokim kącie...

Ten tamron to już mój drugi a i trzeci raz pewnie też go kupię. Pierwszego sprzedałem na jesieni po tym jak już nie było czego szukać w trawie....

[ Dodano: Pią 12 Maj, 2006 ]
    Cytat Zamieszczone przez djbart
    dostałem tzw "cynk" ze w fotoit jest za 1400 zeta i faktycznie tak też jest... myślałem że wiecie gdzie jest jeszcze taniej
    Al Bubdy, no właśnie czemu sprzedajesz ?
    Kto Ci dał taki cynk ??? To mocno podejżane...
    Al "CAPONE" Bundy

Domyślnie

http://www.fotoit.pl/index.php?site=...d_kat=4&id=464

taki cynk.. ja i tak narazie musze zebrac jeszcze jakies 500 zeta ale jestem na dobrej drodze ku temu
    www.bartoszsklodowski.pl
    D300 + MB-D10 | D70s | T 12-24/4 | S 15-50/2.8 | N 50/1.4 | N 85/1.8 | N 70-200/2.8 VR | S 150/2.8 | SB600

Domyślnie

http://www.fotoit.pl/index.php?site=...d_kat=4&id=464

taki cynk.. ja i tak narazie musze zebrac jeszcze jakies 500 zeta ale jestem na dobrej drodze ku temu
    www.bartoszsklodowski.pl
    D300 + MB-D10 | D70s | T 12-24/4 | S 15-50/2.8 | N 50/1.4 | N 85/1.8 | N 70-200/2.8 VR | S 150/2.8 | SB600

Domyślnie

a propos sklepu FOTOIT, miał ktos z nim do czynienia, przed chwilą zajrzałem na ich stronę i muszę przyznać , że niektóre ceny mają rzeczywiście niskie, choćby ww tamron 90 czy sigma 105 macro... a może to ceny netto
    pozdrówka

Domyślnie

a propos sklepu FOTOIT, miał ktos z nim do czynienia, przed chwilą zajrzałem na ich stronę i muszę przyznać , że niektóre ceny mają rzeczywiście niskie, choćby ww tamron 90 czy sigma 105 macro... a może to ceny netto
    pozdrówka

Domyślnie

Zakupiłem u Nich kilka dni temu D70S.

Obsługa miła i w miarę kompetenta. Sprzęt odbierałem osobiscie talk wiec miałem kontakt bezpośredni. Osoba która mnie obsługiwała była miła i widac, ze starała się pomóc. Jeżeli czegos nie wiedziałem pytałem i bez problemu tłumaczyła co i jak nie zachowując sie jak ktos kto pozjadał wszystkie rozumy nt. sprzetu foto.

Jedyna sprawa ktora mnie rozczerowala to brak gwarancji Nikon Polska tzn gwarancja jest, podsteplowana, opisana itp jednak nie dostałem FV (jezeli bym chcial fakturke to cena by wzrosla o 250 PLN). Otrzymałem gwarancje sklepu, tzn jezeli cos bedzie w okresie gwarancji (12 m) nie tak aparat dostarczam do nich i oni go przekazuje do NP.

Mam nadzieje ze nic sie nie bedzie dzialo z aparatem, a jezeli juz odpukac to mam nadzieje, ze sklep bedzie jeszcze istniał

P.S Aparat bez FV zakupiłem w cenie nizszej niz na ich www.

pozdr

Domyślnie

Wszystko jasne - hehehe
    Aż się prosi o kontrolę ze skarbówki taka firma. Potem nie płaczcie że ktoś nagle gdzieś przepadł... Już taki numer znajomy przeżył...
    Al "CAPONE" Bundy

Domyślnie

No tak, teraz pytanie czy warto płacic VAT, czy też zdac się na gwarancję sklepu... w sumie 1400 to moze jakims cudem do wakacji uzbieram, ale 1600 z hakiem to juz napewno nie
    www.bartoszsklodowski.pl

Domyślnie

Na allegro jest dziś Sigma 105 za 1200 zł - naprawdę fajna cena...
    Al "CAPONE" Bundy

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów