Zdjęcia z 3-ciej edycji tego wydarzenia (2 ostatnie w formie trzydniowej odbyły się w Cieszynie). Prawdziwe święto dla fanów szeroko pojętej elektroniki i alternatywy. Nie zabrakło też bardziej rockowego grania, ale wszystko właściwie nawiązywało do muzyki elektronicznej. 2 sceny - główna i mała, do tego koncerty w Galerii Szara, ok. 40 wykonawców z całego świata (ale większość naszych) to wszystko składało się na tegoroczną edycję. Napewno mało kto słyszał o tej imprezie, zajmuje ona raczej wąską niszę wśród naszych festiwali, ale moim zdaniem warto promować takie inicjatywy.
Do dzieła:
1. Pati Yang z Flykkiler
2.
3. Prefuse 73
4. Tu już dzień drugi - Dick4Dick
5.1. The Heavy
5.2.
6.
7. Jamie Lidell - dla mnie największa gwiazda całego festiwalu
8. Pablo Fiasco - odpowiedzialny za wiazualizacje na koncercie Lidella
9. podczas występu Lidella (co nie oznacza, że na pozostałych koncertach publika się tak nie bawiła)
10. Początek trzeciego dnia. Koncert Le Visage w Galerii Szara
11. Idziemy na teren festiwalu
12. Oszibarack
13. Clark - bomba atomowa dnia trzeciego
Wiem, że jak na takie wydarzenie dobór kadrów mógłby być lepszy, ale podczas 3 dni zrobiłam ok. 1000 zdjęć, z czego ok. 500 poszło w internet. Ciężko było wybrać z tego te najlepsze.
Jak komuś będzie się chciało przebrnąć przez całą fotorelacje, może znajdzie kilka lepszych niż te które tu pokazałam, a może nie
Całość:
dzień pierwszy
dzień drugi
dzień trzeci
Z racji tego, że wciąż się uczę a jednocześnie chciałabym zacząć poważniej działać w fotografii koncertowo-imprezowej (dla ciut większych niż clubbing.slask.pl) bardzo proszę o krytykę, co poprawić, co zostawić...
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami