Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Domyślnie

Extra, chłopie ale Ci zazdroszczę ....
    D300 i trochę gratów.

Domyślnie

świetne samoloty = świetne zdjęcia

gratulacje
    Fuji S5 PRO || Delta ND200S || D70s || Delta ND70s || F80 || N18-200VR || N28-100 || SB-800 ||

Domyślnie

wszystkie zdjecia bardzo dobre! jedynke bym tylko troche nizej kadrowal, bo dla mnie jest troche za wysoko. pozatym reszta jest ok, tfu bardzo dobra wydaje mi sie ze zdejcia sa delikatnie przeostrzone?! i MmM B-2 czysta prostota, slicznie wyszedl.
    jak masz wiecej to pokaz, napewno nie tylko ja bym zobaczyl wiecej tych '' perelek ''.

pozdrawiam

ps: szkielko to sigma 80-400 czy nikkor 80-400?

Domyślnie

10 wymiata
    D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ

Domyślnie

Dziekuje,dziekuje. Szkielko to Nikkor 80-400. Widze ze zdjecia sie podobaja,wiec jak wroce z popieprzonej pralni i otworze Guinnessa to oczywiscie dodam co nieco. I dla Gurdip UH tez sie znajdzie. 5 Wybralem specjalnie z Black hawk w tle, bo takich zwyczajnych UH widzielismy cale tony. Tego B-2 Oni strasznie kryja. Bywa ze zrobi przelot mile od lotniska lub niewzruszony wysoko wysoko przeleci nad nim. Zenada. Dla mnie to byl w zasadzie pierwszy taki show na ktorym cos drgnelo i pokazali ciut wiecej. A ten A-10 wystartowal w droge powrotna do domu.Pokazal podbrzusze i tyle go widzieli. Nara.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michaelsoncam Zobacz posta
    Co myslicie o tych fotach?
    Nie wiem jak inni, ale ja myślę, że masz za dobrze. Co jakiś czas pokazujesz takie foty, a u mnie tylko ciągle miśki 29 latają. Ostatnio trochę niżej, bo na deszcz się zbiera, ale nudne to już się robi

Na fotce z płomieniami widać, że dość poważnie traktują tam ochronę - panowie na imprezce po zęby uzbrojeni biegają

Domyślnie

3 super kocham ten samolot - HORNET – ech zdradziłem Spitfira i Mustanga

Domyślnie

fIlek-Nie wiem kto tu ma za dobrze. 29 Tez napewno robia smugi i takie tam jeszcze. To tez jest piekny samolot. Mig-29 widzialem jedynie w modelu. Jak sklejalem 1:32.
    horn3t-Ja go lubie i to bardzo. Mam nawet swoj stozek ale przy bardzo slabych warunkach pogodowych. Super widok. Moim ukochanym aeroplanem jest F14. Mam setki setki zdjec, zwlaszcze z pozegnania w 2006. Zdjecia klasa ale bylo minelo. Tylko czasem odwiedzam ten folder zeby powspominac prawdziwy samolot z NAVY.

Domyślnie

10 super, pozostałe też świetne
    |N70s| N-50 1,8| N- 18-70 DX| N - 70-300 G VR| Raynox DCR-250 | Kenko Ex. Tube N/AF |

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów