Szukaj
Szczerze mówiąc ..nie.Kompletnie ta łyska przepadła..
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Mam nadzieje fotograf, że nie masz nic przeciwko abym wstawił tutaj swoją...
ok...
D80 + kit | T90/2.8 | S 10-20 | S18-50/2.8 | S 50-500 | S 70-300 APO II | N 50 1.8 | kilogramy słoików od M42 || |Goldphoto YH331C + M 808RC4 | i kilka innych gratów |
tak sie sklada ze mam przeciwko i prosze abys usunal ja. nie ladnie jest wtracac sie ze swoimi zdjeciami do innego watku. chcialbys sie pochwalic, pokazac zdjecie szerszemu gronu to zrob swoj wateknie obraz sie
Mam nadzieję,że przy pierwszej okazji skopie Ci tyłek...Mam nadzieje fotograf, że nie masz nic przeciwko abym wstawił tutaj swoją...
Nie wstawiaj,tu i nigdzie, kaczek z krostami..
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Zawisc fajna jest...![]()
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
eee coś mnie ominęło?
"Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka
Raczej unikajmy robienia zdjęc tzw.gniazdowych.Na wykonmanie takich zdjęć jest potrzebna zgoda Wojewódzkiego Konserwatora Przyrody lub innego własciwego oraganu.
Poza tym takie foty nie sa zgodne z Kodeksem etycznym Zwiazku Polskich Fotografów Przyrody a dodatkowo nie są np.przyjmowane na konkursy.
Co do strony technicznej foty to kolorystyka "tragiczna",kadr centralny i wchodzace w kadr trawy w LDR i przy PGR.
Pozdrawiam
tomek61
www.tomaszkubis.pl
Skontaktuj się z nami