Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Lyska #1

Domyślnie

Szczerze mówiąc ..nie.Kompletnie ta łyska przepadła..
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Szczerze mówiąc ..nie.Kompletnie ta łyska przepadła..
    Pzdr
    Andrzej
    za przeproszeniem kur560 ja pier&^9, mam dosc mojego monitora:/ tzn w tym momecie to dziadka monitORA:/ wrr

Domyślnie

Mam nadzieje fotograf, że nie masz nic przeciwko abym wstawił tutaj swoją...

ok...
    D80 + kit | T90/2.8 | S 10-20 | S18-50/2.8 | S 50-500 | S 70-300 APO II | N 50 1.8 | kilogramy słoików od M42 || |Goldphoto YH331C + M 808RC4 | i kilka innych gratów |

Domyślnie

tak sie sklada ze mam przeciwko i prosze abys usunal ja. nie ladnie jest wtracac sie ze swoimi zdjeciami do innego watku. chcialbys sie pochwalic, pokazac zdjecie szerszemu gronu to zrob swoj watek nie obraz sie

Domyślnie

Mam nadzieje fotograf, że nie masz nic przeciwko abym wstawił tutaj swoją...
    Mam nadzieję,że przy pierwszej okazji skopie Ci tyłek...
    Nie wstawiaj,tu i nigdzie, kaczek z krostami..
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Zawisc fajna jest...
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

eee coś mnie ominęło?
    "Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Domyślnie

Raczej unikajmy robienia zdjęc tzw.gniazdowych.Na wykonmanie takich zdjęć jest potrzebna zgoda Wojewódzkiego Konserwatora Przyrody lub innego własciwego oraganu.
    Poza tym takie foty nie sa zgodne z Kodeksem etycznym Zwiazku Polskich Fotografów Przyrody a dodatkowo nie są np.przyjmowane na konkursy.
    Co do strony technicznej foty to kolorystyka "tragiczna",kadr centralny i wchodzace w kadr trawy w LDR i przy PGR.
    Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów