Close

Strona 6 z 11 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 105
    Rozmowny Awatar RAQ
    Miasto
    Szczecin (dzielnica Zdroje)

Domyślnie

sandisk II plus 1 MB - śmiga bezproblemowo i dzięki zintegrowanemu złączu USB odpada konieczność posiadania czytnika kart...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Peter
    (...) Informacja dla wszystkich, którzy podniecają się jakimiś wynalazkami Lexar Pro itp. Pewien znajomy kupował tylko Lexar bo mu powiedzieli jacyś cwaniacy, że jest najlepszy, profi itd.... Tylko Lexar się już skończył...(...)
    Peter - czy możesz podać źródło na podstawie, którego wysuwasz taką tezę o kartach Lexar?
    Pozdrawiam
    Marcin

puchbeary
    Gość

Domyślnie

A ja niepolitycznie polecę Kingstona - mam 1Gb elite pro i jest wszystko super. Pliki zczytuję z aparatu bo nie mam jeszcze czytnika i żadnych problemów.

Domyślnie

panowie jesli nie robicie zdjec seryjnych-sportowych to po co wam szybkie karty (tracace na wartoci)
    aparat i tak najpierw zapisuje w buforze, wiec nawet na krotka serie starczy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vuki
    panowie jesli nie robicie zdjec seryjnych-sportowych to po co wam szybkie karty (tracace na wartoci)
    aparat i tak najpierw zapisuje w buforze, wiec nawet na krotka serie starczy
    Dokładnie tak jest szkoda pieniędzy.
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

To po co lustro cyfrowe? Dobrą jakość daje już niejedna hybryda, i to dużo taniej, niż jakieś D50, które i tak jest bardzo ograniczone w możliwościach...

ech... Po to wydaliście tych kilka tys pln, żeby teraz 30zł żałować na szybszą kartę?? Jeśli choć raz się przyda szybka seria, to nie ma co żałować kasy, żeby potem nie żałować.
    www.mojefoty.com
    Jest: D200|SB-600|T17-50|N18-70|N70-300VR|N50 1.8D|Samyang 8mm|U-AX|K3|3xKenko
    Było: D50|D70s|N18-70|N70-210D|S17-70|S70-210/3.5-4.5|N300/4|Tair-3S|Panagor 2x|3xSoligor

Domyślnie

....A i do szybkiego zgrywania zdiec na kompa, jak kto ma dobry czytnik....

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Las Vegas

Domyślnie

Mam SanDiska Ultra II USB 1 GB, ale chce kupic zapasowa karte tez 1 Gb. Zaplacile razem z kurierem ok 170zl.
    Na allegro znalazlem takie:

http://allegro.pl/item118050033_king..._wa.html#photo

http://allegro.pl/item117686518_kart...at_.html#photo

http://allegro.pl/item118725472_king...l_f.html#photo

Ktoras z nich sie nadaje?
    .

Domyślnie

Hmm powiem Ci tak.. Nie wiem jak z odczuciami innych, ale ja testowałem na moim D50 Kingstona Elite Pro (256 MB) i żadnych problemów. Odczyt i zapis błyskawiczny, żadnego gubienia zdjęć.. Niedawno jakby ne było kupiłem SanDisk Ultra II
    Co do tej Toshiby to nie wiem jak się sprawuje, nie widziałem jej u nikogo nigdy.. Ale myślę, że nie masz się co martwić, to właśnie Toshiba wymyśliła standard SD
    Lift me up, lift me up.. Higher Nowama...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Las Vegas

Domyślnie

I tak jako glowna karte uzywam SanDiska Ultra II USB 1 GB, a ta bylaby jako dodatkowa, /na wszelki wypadek/ Tylko nie wiem teraz czy jest sens kupowac az 1Gb moze jednak kupie 512mb. Dzieki/
    .

Strona 6 z 11 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów