Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Rudzik

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez xpablito Zobacz posta
    jak nie jedno popsuje, to drugim poprawie
    ..jutro postaram sie cos nowego wrzucić..bardziej dopieszczonego..

pozdrawiam i dziekuje Wszystkim za Wizyte..
    Może pokażesz jakie ma ten ptaszek oryginalne kolory - ubarwienie piórek ? Wydaje mi się , że pierwsza wersja pokazuje jak w rzeczywistości wygląda ten ptak ? Niestety ale nie znam się na ptakach ale tematy na tym forum śledzę bo przyroda jest piękna ..od tak. Rozmawiając ze swoimi znajomymi , którzy zajmują się zawodowo fotografią ptaków mówią mi , że fotografowie niestety urozmaicają nam oglądanie zdjęć ptactwa zbytnio przesadzając z edycją co skutkuje brakiem oryginalnych barw przyrody , głównie zwierząt. Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    Może pokażesz jakie ma ten ptaszek oryginalne kolory - ubarwienie piórek ? Wydaje mi się , że pierwsza wersja pokazuje jak w rzeczywistości wygląda ten ptak ?
    doskonale sobie odpowiedziałeś na to pytanie.. rozpędziłem sie troche z dodgem i burnem ale robilem na szybko i tam wyszlo..moze i lipnie..ale zdecydowanie lepiej od pierwszej wersji.. potrzebuje czasu by dorownac pozostalym choc w minimalnym stopiniu..ale jak na pierwsze zdjecia nie jest chyba az tak tragicznie orginal chcesz zobaczyc..no niech strace poprawione tylko levels
    NIKON

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Zamknąłbym w kwadracie wycinając poświatę po lewej stronie i dodał troszkę kontrastu i finał .

Uprawnienia umieszczania postów