Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 32

Wątek: laptop 13"

Ania_B
    Gość

Domyślnie

ja też bym polecała mac booka pro 15' jest lekki, zajmuje mało miejsca więc doskonały w podróży a o wiele lepiej wykonany niż mac book 13' jeśli chcesz więcej informacji na temat tych komputerów to zajrzyj tutaj

Domyślnie

ale promocja ispotow daje macbooka za 3tys brutto, a w notebooki.pl jest podobnie z wyzszymi modelami
    olo
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

A propos systemu Vista, to niektóre firmy mogą w wersjach Business czy Ultimate dwongradować do XP. Są to HP, Dell, Lenovo i FS.

Domyślnie

a jak się ma ta Toshiba do tego co polecacie? http://www.notebooki.pl/notebook/pokaz/49557/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jassekp Zobacz posta
    żeby laptop był lekki, mały (dlatego najlepiej 13") wytrzymały na wstrząsy itp. a przy tym miał dobrą matrycę i parametry Za wszystkie sugestie będę wdzięczny...
    Osobiście pracuję na x61s mam 4 GB RAM i dysk SSD, waga 1,2 kg, matryca 12" 1024x768 i to może być problem bo nie jest panoramiczna więc spada trochę wygoda pracy w programach graficznych jak NX, Gimp czy PS. Za to laptop jest wytrzymały, lekki i bardzo dobrze się na nim pracuje - procesor 1,6 C2D energooszczędny, jest dostępna wersja z jaśniejszą matrycą UltraLight która jest lepsza do grafiki choć oczywiście jak to w laptopie rewelacji nie ma się co spodziewać

Polecam, super komputer do kupienia w rozsądnej cenie
    pozdrawiam Sebastian

Domyślnie

a 14,1 to za duzo? jak nie to:

http://www.notebooki.pl/notebook/pokaz/33803/
    pixel 4a

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tr0n Zobacz posta
    Polecam, super komputer do kupienia w rozsądnej cenie
    zrobił byś jeszcze reklame tego czegoś podając producenta czy model
    trochę złomu w dużym plecaczku.

Domyślnie

Przesz podal...

Cytat Zamieszczone przez Tr0n Zobacz posta
    Osobiście pracuję na x61s
    I walk through the valley of death, I will fear no evil,
    for I am the baddest, meanest mother fucker in the valley
    www.marcinmichno.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez markow Zobacz posta
    a 14,1 to za duzo? jak nie to:

http://www.notebooki.pl/notebook/pokaz/33803/
    Ciężki klocek 2,4 kg.

mhornik
    Gość

Domyślnie

Ja polecam XPS 1330 na matrycy podświetlanej LED, nie ma problemu z brakiem ramu przy viscie. Wydajność wysoka waga zadowalająca cisza pracy.
    W sieci masa testów tej maszynki, okres oczekiwania bardzo krótki (składane w łódzkiej fabryce della).

Miałem Lenovo przez 6 miesięcy i sobie podarowałem użytkowania tego sprzętu, z wielu różnych powodów XPS'a mam 2 miesiąc i jest super w połączeniu z "Iiyama ProLite PLB2403WS" spisuje się bardzo dobrze.

Pozdrawiam Michał Hornik

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów