ja też bym polecała mac booka pro 15' jest lekki, zajmuje mało miejsca więc doskonały w podróży a o wiele lepiej wykonany niż mac book 13' jeśli chcesz więcej informacji na temat tych komputerów to zajrzyj tutaj
Szukaj
ja też bym polecała mac booka pro 15' jest lekki, zajmuje mało miejsca więc doskonały w podróży a o wiele lepiej wykonany niż mac book 13' jeśli chcesz więcej informacji na temat tych komputerów to zajrzyj tutaj
ale promocja ispotow daje macbooka za 3tys brutto, a w notebooki.pl jest podobnie z wyzszymi modelami
olo
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
A propos systemu Vista, to niektóre firmy mogą w wersjach Business czy Ultimate dwongradować do XP. Są to HP, Dell, Lenovo i FS.
a jak się ma ta Toshiba do tego co polecacie? http://www.notebooki.pl/notebook/pokaz/49557/
Osobiście pracuję na x61s mam 4 GB RAM i dysk SSD, waga 1,2 kg, matryca 12" 1024x768 i to może być problem bo nie jest panoramiczna więc spada trochę wygoda pracy w programach graficznych jak NX, Gimp czy PS. Za to laptop jest wytrzymały, lekki i bardzo dobrze się na nim pracuje - procesor 1,6 C2D energooszczędny, jest dostępna wersja z jaśniejszą matrycą UltraLight która jest lepsza do grafiki choć oczywiście jak to w laptopie rewelacji nie ma się co spodziewać
Polecam, super komputer do kupienia w rozsądnej cenie
pozdrawiam Sebastian
a 14,1 to za duzo? jak nie to:
http://www.notebooki.pl/notebook/pokaz/33803/
pixel 4a
I walk through the valley of death, I will fear no evil,
for I am the baddest, meanest mother fucker in the valley
www.marcinmichno.com
Ja polecam XPS 1330 na matrycy podświetlanej LED, nie ma problemu z brakiem ramu przy viscie. Wydajność wysoka waga zadowalająca cisza pracy.
W sieci masa testów tej maszynki, okres oczekiwania bardzo krótki (składane w łódzkiej fabryce della).
Miałem Lenovo przez 6 miesięcy i sobie podarowałem użytkowania tego sprzętu, z wielu różnych powodów XPS'a mam 2 miesiąc i jest super w połączeniu z "Iiyama ProLite PLB2403WS" spisuje się bardzo dobrze.
Pozdrawiam Michał Hornik
Skontaktuj się z nami