Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Wątek: laptop 13"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sevenoo Zobacz posta
    ja mam MacBooka 13,3" jestem bardzo zadowolony , bateria ok 4-6 h trzyma, wyswietlacz jak dla mnie dobry.
    oczywiscie system swietny... i fajny design
    aa nie wiem jak z wyrzymaloscia na wstrzasy ... ale mysle ze nie bedziesz nim rzucal za bardzo:P
    dopisze ze fajna opcja w macu jest taka ze nie ma czerpni powietrza od spodu , czyli mozesz go sobie na trawce postawic i sie nie martwisz ze ci mrowki wciagnie od spodu
    polecam
    możesz mi podać jakiś link do opisu tego kompa? Mnóstwo modeli jest a to co napisałeś na jego temat mnie bardzo zainteresowało...

Domyślnie

Sony Vaio z serii SZ tylko trochę drogi.

Domyślnie

powiem szczerze , mam w domu Intela Quad 2Ghz i vista chodzi na nim ociezale ...
    to jak bedzie chodzila na 1,2Ghz ?? ... chociaz Vaio wyglada naprawde ciekawie
    Contax 645, Zeiss 80mm f/2

Domyślnie

a nikt nie kaze brać visty - kupic hyba mozna non OS wersję (choć tego na 100% nie jestem pewien) i dokupić do tego normalnego, dobrego, "bez wodotryskowego" XP. To właśnie te wodotryski w wiście tak obciążają system. XP z SP2c w wersji oem kosztuje teraz koło 430 zł

Problem z TZ jest natomiast jeden - cena koło 7k http://www.skapiec.pl/site/cat/17/comp/290940 :/ ale nie powiem - wart tej kaski, dobrze wykonany i maleńki
    Ostatnio edytowane przez kronos28 ; 04-07-2008 o 14:26
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

fakt , ale z tego co wiem sony nie maja wersji bez systemu, przynajmniej nie mieli jakies 0,5 roku temu

Domyślnie

no to opcja jest inna - kupić z wiśtą następnieużyć najlepszej komendy - format c:\ i zainstalować XP
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

Za taka kase to juz lepiej Macbooka Pro - ze stabilnym,malo ramozernym OSem
    I walk through the valley of death, I will fear no evil,
    for I am the baddest, meanest mother fucker in the valley
    www.marcinmichno.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DXT Zobacz posta
    Za taka kase to juz lepiej Macbooka Pro - ze stabilnym,malo ramozernym OSem
    Małoramożernym to bym tego OS-a nie nazwał

Domyślnie

Porownujac z Vista to mam wrazenie ze w ogole nie uzywa RAMu;]
    I walk through the valley of death, I will fear no evil,
    for I am the baddest, meanest mother fucker in the valley
    www.marcinmichno.com

Domyślnie

Leopard czy tam tiger zuzywa ram na pracujace w tle aplikacje a Vista zuzywa 1Gb ramu po odpaleniu , tylko na to ze sie wlaczyl ...

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów