Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Domyślnie

A mnie się przypomniało dzieciństwo, kamienica w której mieszkaliśmy i charkterystyczny odgłos pękających ziaren kawy w żarnie młynka i to jak pachniało potem w całej kamienicy kawą........
    aaaa... miało być o foto, 1 i 2 dla mnie świetne na 3-ce nie podoba mi się obróbka. Pozdrawiam.

Domyślnie

Zdecydowanie dwójka, na trójce fajnie wyszedł młynek taki stary, ale tło jak skórka pomarancza (mam na myśli fakturę nie kolor) mi nie pasuję.
    Jeżeli zabałaganione biurko jest znakiem zabałaganionego umysłu, znakiem czego jest puste biurko? A.E.

Domyślnie

no stary jeżeli to zdjęcie zarobiło na nową puchę to rispekt!
    osobiście takiej fotki bym nie zrobił - nie ten poziom, jednak coś mi nie grało w tej fotce do końca - stąd mój komentarz.

Domyślnie

Hlynur wiem ze robisz fotki na plexie ale czy moglbys podac na jakiej dokladnie czyli z czego jest dokladnie zrobiona bo mam juz jedna w domu zakupiona razem ze still life table ale niestety nie odbija ona tak ladnie wszytskiego jak Twoja dzieki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zielak81 Zobacz posta
    Hlynur wiem ze robisz fotki na plexie ale czy moglbys podac na jakiej dokladnie czyli z czego jest dokladnie zrobiona bo mam juz jedna w domu zakupiona razem ze still life table ale niestety nie odbija ona tak ladnie wszytskiego jak Twoja dzieki
    Witam i dzięki. Swego czasu byłem w składzie z materiałami budowlanymi i grzebałem wśród płyt plastikowych, wyszukując takiej która najbardziej odbija światło. Ta moja to chyba jest akrylowa. Najlepiej to poszukać tak jak ja zrobiłem. Pozdrawiam.

Domyślnie

Tak 2ka bardzo ładna. Odbicie ładnie wyszło.
    Pozdr.
    Nikon System

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbysior Zobacz posta
    kawa adresowana jest głównie do kobiet
    Że jak ??

Domyślnie

Wszystko fajnie - tylko filiżanka jest do herbaty... co psuje cały koncept
    "Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Domyślnie

3 wyborna
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eldritch Zobacz posta
    Wszystko fajnie - tylko filiżanka jest do herbaty... co psuje cały koncept
    A teraz to mnie zaskoczyłeś....
    Ta filiżanka ma ponad 100 lat i odkąd pamiętam, to moja Babcia pijała z niej kawę.
    Jeśli możesz to napisz jaka jest różnica między herbacianymi a kawowymi filiżankami?

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów