Zdjęcia bardzo fajne, ale rzeczywiscie cos nie tak poszło z zmniejszaniem plików :-/
ps. Mieszkasz w Kłodawie, koło Gorzowa Wlkp?![]()
Szukaj
Zdjęcia bardzo fajne, ale rzeczywiscie cos nie tak poszło z zmniejszaniem plików :-/
ps. Mieszkasz w Kłodawie, koło Gorzowa Wlkp?![]()
Dlaczego nie ma opcji edycji wiadomości jak jestem zalogowany. Chciałbym umieścić fotki bez pikselozy i nie mogę,a nie chcękolejnego wątku zaczynać. Więc jeżeli możecie to oceńcie to co jest, a kolejne z tego weseliska pokażę już w ładnej jakości...
A Kłodawa nie ta. Ja mieszkam w tej koło Konina,w połowie drogi między Poznaniem a Warszawą
D70S, N 18-70, N 50f1,8, Sabinka 800
Na 1-4 moze emocji i spontanicznosci nie widac, ale na reszcie da sie ja zauwacycBardzo przyzwoite fotki. jakim szklem 10 robiles, bo bokeh wg mnie tragiczny....
Umieść zdjęcia jeszcze raz albo poroś moderatora o wymianę. Od niedawna możliwość edycji postów trwa tylko 15 min od wstawienia postu.
Pikseloza STRASZNA!
1. Pozowane. NIE. Ucięta suknia. Pompa daje symetrię, postacie ją zakłócają. Albo oboje stoją albo kucają.
2. Fajna mina, lewa ręka sztucznie (lepiej jak obie by były na dźwigni), niedoświetlona twarz, postać zbyt centralnie. MZ trochę dlej, postać w prawo i widoczna pompa dałyby lepszy efekt. Teraz nie widać co trzyma Młoda
3. Za dużo miejsca po lewej, po prawej za ciasno i ucięta ręka. Poza bardzo fajna, miny też.
4. Próbne foto. On patrzy gdzie indziej, ona też, ucięta suknia. Ogólnie brak klimatu, ale chyba wiem o co Ci chodziło.
5. Dobry pomysł! Tylko wykonanie. Ucięty łokieć to pikuś. Młoda wygląda, jakby się, ekhm... wypinała.
6. Ostatnio wyczytałem, żeby Młodych nie fotografować od tyłu. Nie do końca się z tym zgadzam. Ale tu, z tą krową... Jak na ślubne to na nie.
7. Dużo lepszy pomysł niż 6. Kadrowanie bardzo poprawne, ale czegoś mi na tym zdjęciu brakuje, żeby na dłużej zatrzymać na nim wzrok.
8. Niedoświetlona twarz. Poza tym podoba mi się.
9.
10.
11.Tylko ciut bym zmienił ustawienia młodych i tej figurki, żeby postaci tworzyły linię.
Ostatnie 3 świetne. Młodzi będą zachwyceni. 8 dobra. Na reszcie widać, że kombinowałeś, ale MZ wyszło Ci to lepiej niż gorzej.
Dużo sprzętu, mało czasu
Nienajgorsze te fotkiale z naciskiem na trzy ostatnie
![]()
Skontaktuj się z nami