Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Jan w kwadracie

Domyślnie Jan w kwadracie

Chciałbym, żeby to był prezent. Co ewentualnie poprawić? Z tego, co się da .

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

...
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 10-08-2025 o 20:07 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie Odp: Jan w kwadracie

Pomysł ok, ale jedną rzecz zrobiłbym jeszcze dodatkowo - tak wykadrował wszystko, aby wyglądało w miarę podobnie - w sensie miny różne, ale wielkości/ułożenie głowy podobne. Oczywiście może się tak nie dać, wiec jest plan B - zrób taki miks jak np. tutaj.

Domyślnie Odp: Jan w kwadracie

Zbigniew, no ale ja chciałem, zeby tu właśnie w kadrowaniu była jakaś dynamika. Żeby te pierwsze, szeroko otwarte oczka były podkreślone przez centralny kadr, żeby to wahanie obok sugerowało takie trochę wychodzenie z kadru, żeby na trzecim to robienie szparek z oczu było wzmocnione efektem ciśnięcia przez górną krawędź zdjęcia, no i to czwarte z jakby największą przestrzenią i najbardziej radosne. Mogłem wszystkie ryjki walnąć w centrum, bo tak się to zwykle robi i jest najprościej, ale nie chciałem... No cóż A tamten kolaż z linka, oczywiście śliczny .

Uprawnienia umieszczania postów