znalazlem Was kiedys w necie...
czytalem takie opinie... wszystko bylo ok...
ale jak przeczytalem ta rozmowe na gg...
to juz calkiem inaczej na was patrze...
kolejny niedoszly klient...
Szukaj
znalazlem Was kiedys w necie...
czytalem takie opinie... wszystko bylo ok...
ale jak przeczytalem ta rozmowe na gg...
to juz calkiem inaczej na was patrze...
kolejny niedoszly klient...
Fuji S5 pro, NIKON F601, NIKON EM... I KILKA ZABYTKOW...
Cen tez nie maja swietnych, a poza tym te problemy, po prostu SZOK. Mnie odwiodlby od zakupu u nich czegokolwiek sam sposob wypowiadania sie zaobserwowany w przedstawionej tu rozmowie na gg, bardzo rzeczowy i profesjonalny. Moze oni sprzedaja taczki i widly a aparaty cyfrowe tak przy okazji.
pozdr
mrcll
| Nikon |
Panie Bluesklep, po co te głupawe tłumaczenia? Jakoś nie wierzę w Waszą uczciwość, jeśli od maja do końca października nie potrafiliście wywiązać się z obowiązku dostarczenia wraz z towarem oryginalnej instrukcji. Jesteście krętaczami i tyle. Do czasu, aż mike00 nie potwierdzi na forum, że go przeprosiliście i że otrzymał od Was oryginalną instrukcję, nie wierzę w żadne Wasze wykręty i tłumaczenia. Dosłanie tej instrukcji i tak nie poprawi wizerunku Waszego sklepu, ale pozwoli wyjść z twarzą - jeśli w ogóle rozumiecie co to stwierdzenie oznacza.
Jacek
ja staje w obronie bluesklepu!!! 2 miesiące temu kupiłem body d50 i wszystko jest ok!!! szybka wysyłka, miła obsługa nawet mimo drobnej pomyłki!! 2 tygodnie póżniej zadzwonił do mnie kurier że ma dla mnie drugie bodywiec mu grzecznie podziekowałem, tydzień póżniej zadzwonił do mnie pan z blusklepu z pytaniem czemu zwróciłem sprzęt!!! grzecznie mu to wyjaśniłem i było po sprawie!!! myśle że na pewno jeszcze zawitam do tego sklepu....
Bluesklep nauczcie się pisać po polsku, bez błędów.
Ja z Wami rozmawiałem i na gg, i telefonicznie, i też zrezygnowałem.
Czasami mimo że mamy konkurencyjne ceny i nasz towar jest dobrej jakości jakoś klienci omijają nas szerokim łukiem. Może to wpływ tego że w watowanej fufajce i petem w ustach wtrącając co drugie słowo KU... nie budzimy zaufania ?
Pozdrawiam
P.S. To nie żart z bluesklepu raczej coś nad czym powinni się poważnie zastanowić. Nie wiem dlaczego chodzi mi po głowie takie dziwne słowo IMAGE.
Witam kolegów.
Trochę czasu minęłoale jakimś cudem dopiero teraz odszukał mi sie ten wątek.
Oczywiście nie otrzymałem tej instrukcji - listonosz który do mnie szedł umarł w butach albo inne licho go wzięło.
Pozdrawiam
mike00
D50; T 12-24; T 28-75; S 70-300 APO; SB-600; MF 550prob + 486rc2
ale żeś wykopał dinozura![]()
Skontaktuj się z nami