Close

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 60

Domyślnie

znalazlem Was kiedys w necie...
    czytalem takie opinie... wszystko bylo ok...
    ale jak przeczytalem ta rozmowe na gg...
    to juz calkiem inaczej na was patrze...
    kolejny niedoszly klient...
    Fuji S5 pro, NIKON F601, NIKON EM... I KILKA ZABYTKOW...

Domyślnie

Cen tez nie maja swietnych, a poza tym te problemy, po prostu SZOK. Mnie odwiodlby od zakupu u nich czegokolwiek sam sposob wypowiadania sie zaobserwowany w przedstawionej tu rozmowie na gg, bardzo rzeczowy i profesjonalny. Moze oni sprzedaja taczki i widly a aparaty cyfrowe tak przy okazji.

pozdr
    mrcll
    | Nikon |

Bluesklep
    Gość

Smile

Cytat Zamieszczone przez mrcll Zobacz posta
    Cen tez nie maja swietnych, a poza tym te problemy, po prostu SZOK. Mnie odwiodlby od zakupu u nich czegokolwiek sam sposob wypowiadania sie zaobserwowany w przedstawionej tu rozmowie na gg, bardzo rzeczowy i profesjonalny. Moze oni sprzedaja taczki i widly a aparaty cyfrowe tak przy okazji.

pozdr
    mrcll

w takim układzie pozdrawiam wszystkich nie doszłych klientów
    jezeli oceniacie nas po jednej opinji to wasza sprawa ani my ani wy nie wiecie czy to nie konkurecja zaczela ten temat

pozdrawiam

Domyślnie

Panie Bluesklep, po co te głupawe tłumaczenia? Jakoś nie wierzę w Waszą uczciwość, jeśli od maja do końca października nie potrafiliście wywiązać się z obowiązku dostarczenia wraz z towarem oryginalnej instrukcji. Jesteście krętaczami i tyle. Do czasu, aż mike00 nie potwierdzi na forum, że go przeprosiliście i że otrzymał od Was oryginalną instrukcję, nie wierzę w żadne Wasze wykręty i tłumaczenia. Dosłanie tej instrukcji i tak nie poprawi wizerunku Waszego sklepu, ale pozwoli wyjść z twarzą - jeśli w ogóle rozumiecie co to stwierdzenie oznacza.
    Jacek

Domyślnie

ja staje w obronie bluesklepu!!! 2 miesiące temu kupiłem body d50 i wszystko jest ok!!! szybka wysyłka, miła obsługa nawet mimo drobnej pomyłki!! 2 tygodnie póżniej zadzwonił do mnie kurier że ma dla mnie drugie body wiec mu grzecznie podziekowałem, tydzień póżniej zadzwonił do mnie pan z blusklepu z pytaniem czemu zwróciłem sprzęt!!! grzecznie mu to wyjaśniłem i było po sprawie!!! myśle że na pewno jeszcze zawitam do tego sklepu....

pebees
    Gość

Domyślnie

Bluesklep nauczcie się pisać po polsku, bez błędów.
    Ja z Wami rozmawiałem i na gg, i telefonicznie, i też zrezygnowałem.

Domyślnie

Czasami mimo że mamy konkurencyjne ceny i nasz towar jest dobrej jakości jakoś klienci omijają nas szerokim łukiem. Może to wpływ tego że w watowanej fufajce i petem w ustach wtrącając co drugie słowo KU... nie budzimy zaufania ?

Pozdrawiam

P.S. To nie żart z bluesklepu raczej coś nad czym powinni się poważnie zastanowić. Nie wiem dlaczego chodzi mi po głowie takie dziwne słowo IMAGE.

Oszczędny w słowach Awatar mike00
    Miasto
    Jastrzębie/Katowice/RSl.

Domyślnie

Witam kolegów.

Trochę czasu minęło ale jakimś cudem dopiero teraz odszukał mi sie ten wątek.
    Oczywiście nie otrzymałem tej instrukcji - listonosz który do mnie szedł umarł w butach albo inne licho go wzięło.

Pozdrawiam
    mike00
    D50; T 12-24; T 28-75; S 70-300 APO; SB-600; MF 550prob + 486rc2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mike00 Zobacz posta
    Witam kolegów.

Trochę czasu minęło ale jakimś cudem dopiero teraz odszukał mi sie ten wątek.
    Oczywiście nie otrzymałem tej instrukcji - listonosz który do mnie szedł umarł w butach albo inne licho go wzięło.

Pozdrawiam
    mike00
    trudno abyś dostał skoro bluesklep umarł na niebieską grypę
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

ale żeś wykopał dinozura

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów