Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Umocnienie bis

Rozmowny Awatar Macro
    Miasto
    Łódź/Warszawa/Sztokholm

Domyślnie Odp: Umocnienie bis

Ja tam nie wiem, ale na jedynce mimo widocznego przyciemniania i tak niebo jest o wiele bardziej naturalne niż w ogromnej ilości innych zdjęć wrzucanych tu na forum a zbierających same superlatywy. Jak dla mnie do starannego poprawienia jest rejon łączenia nieba z palami, bo to najbardziej widać na każdym z trzech zdjęć. A wg mnie burzowe niebo stworzyło najciekawsze zdjęcie.
    L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...

"How do you feel about women's rights? I like either side of them."

Cytat Zamieszczone przez Macro Zobacz posta
    Ja tam nie wiem, ale na jedynce mimo widocznego przyciemniania i tak niebo jest o wiele bardziej naturalne niż w ogromnej ilości innych zdjęć wrzucanych tu na forum a zbierających same superlatywy. Jak dla mnie do starannego poprawienia jest rejon łączenia nieba z palami, bo to najbardziej widać na każdym z trzech zdjęć. A wg mnie burzowe niebo stworzyło najciekawsze zdjęcie.
    dzięki za opinię

Powiem szczerze że pierwsza wersja podoba mi się najbardziej. Następne wersje są mz za jasne. Świetny kolor wody, niebo właśnie fajne , ciemne ale nie przekolorowane. Dodatkowym problemem jest forumowa przeglądarka zmieniająca kolory i jasnsc. Często trudno jest wstrzelić się z odpowiedną jasnościa. Jak zmieniłem kiedyś monitor to płakać mi się chciało. Było trzeba zmienić wszystkie nawyki. Teraz przyszła kolej na Ciebie. Miłej zabawy.
    Nikon i parę szkiełek

1 wydaje mi sie delikatnie przesaturowana, lecz podoba mi sie najbardziej i jest tak ciemna, jak lubie.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów