Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Kolorowo

Domyślnie Kolorowo

1. Odnosnie tego zdjecia mam pytanie czy u Was rowniez widac problem z przejsciem tonalnymmiedzy rozem a blekitem? Moze to tylko moj LCD taka pikseloze odstawia?

2. Nie przegialem znasyceniem? Tak troche odpustowo wyszlo.

3. Juz nie tak kolorowo. Tak sobei testowalem robienie fotek pod swiatlo.

Nikon D80 + Tamron 17-50, Nikkor 50 f1,8 + Tamron 90, SB800, tekturowe klamoty

Domyślnie Odp: Kolorowo

pierwsze dwa niezłe

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

Tiaaa,1 i 2...,ale troszku zbyt niebieskawo..Troszku tyż snajperskie kadry.Skala troszku mała.
    Nie dostrzegam większych problemów,ale ja na przejścia tonalne,ostre światełko i bałagan jestem ślepy jak gacopyrz...Widzę tylko robala..
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Jesli chodzi o skale to na 1 fotce byly 3 pierscienie, wiec skala okolo 3:1. Na drugiej faktycznie skala dosyc mala. A trzecia fotka... coz, nie wiedziec czemu budzi moja subiektywna sympatie:P
    Nikon D80 + Tamron 17-50, Nikkor 50 f1,8 + Tamron 90, SB800, tekturowe klamoty

Domyślnie

apropo tzw przejśc tonalnych, to ja u siebie nie widze takiego efektu. Mialem kiedyś podoby efekt kiedy oglądałem zdjecie na przegladarce windy i tylko tam

najbardziej mi pasuje 1ka, potem 2ka... trójka jest zbyt mroczna

pozdrawiam

Domyślnie

Jedyneczka jak najbardziej pasowna. Super tło. Ja tam na moim "superwyświetlaczu" żadnych problemów z przejściem tonalnym nie widzę.

Domyślnie

Ja sie ciesze ze nie mam LCSD strasznie mi psuje odbiór zdjec...a moje na nich wygladaja tragicznie;]

a zdjecia swietne
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Domyślnie

kaisuj a masz moze tak ze jak stosujesz pierscienie posrednie bez przeniesienia automatyki w swoim tamronie to przy zmianie przyslony zmniejsza Ci sie widocznosc w wizjerze??? Ja mam tak w vivitarze 90 i nic zrobic nie moge przy mniejszym otworze przyslony bo nic nie widze a jak podczepie heliosa z pierscieniami to wszystko jest ok
    tak wogole to sorki za ot.
    Jedyneczka bardzo fajna

Uprawnienia umieszczania postów