Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie szkolne opowiesci

Kilka chwil z zycia szkolnych kompanow, ktore dane mi bylo uwiecznic. Prosze o komentarz i ocene (kompresje oszczedzcie - po prostu zmniejszam zdjecia :/ )

1.

2.

3.

4.

forum.niekojarze.pl

Domyślnie

jedynie 4ka - ale podciagnij kolorki, kontrast, wyostrz i bedzie spoko maroko
    boli mnie kolano czasem

Domyślnie

no ale wysilcie sie troche, prosze... tyle tu utyskiwania, ze ludzie zdjec nie zamieszczaja tylko onanizm sprzetowy uskuteczniaja, a oceniac nie ma komu... chetnie bym sie dowiedzial, co jest nie tak. w 2 ta plama swiatla na brodzie, 3 zaszumione... a wiecej?
    forum.niekojarze.pl

Domyślnie

no ale wysilcie sie troche, prosze... tyle tu utyskiwania, ze ludzie zdjec nie zamieszczaja tylko onanizm sprzetowy uskuteczniaja, a oceniac nie ma komu... chetnie bym sie dowiedzial, co jest nie tak. w 2 ta plama swiatla na brodzie, 3 zaszumione... a wiecej?
    forum.niekojarze.pl

Domyślnie

A mnie 3 i 4 się podoba - może bardziej wyraz twarzy jak kadr. Czwóreczka pomysłowa
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

A mnie 3 i 4 się podoba - może bardziej wyraz twarzy jak kadr. Czwóreczka pomysłowa
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

pebees
    Gość

Domyślnie

Czwórka ok. Reszta taka sobie. A tytuł to tu jakoś sugeruje nieco inne treści.

pebees
    Gość

Domyślnie

Czwórka ok. Reszta taka sobie. A tytuł to tu jakoś sugeruje nieco inne treści.

Domyślnie

Po tekście wprowadzającym oczekiwałem czegoś innego. 1 i 2 zupełnie nic nie mówią (w kontekście tego tekstu właśnie) - po prostu portrety.
    3 i 4 już lepiej, ale IMO trochę niezdecydowane kadrowanie.
    Pozdrawiam
    D40

Domyślnie

Po tekście wprowadzającym oczekiwałem czegoś innego. 1 i 2 zupełnie nic nie mówią (w kontekście tego tekstu właśnie) - po prostu portrety.
    3 i 4 już lepiej, ale IMO trochę niezdecydowane kadrowanie.
    Pozdrawiam
    D40

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów