Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9
    gg#1658333
    Stopka niezgodna z regulaminem

Domyślnie

naturalnie i ladnie wyszla jedynie na 1ce (ale cos na zielono to zdjecie wyszlo) - na pozostalych sztucznie a najgorzej niestety na 4ce - ma dziwnie nienaturalnie wygieta glowe, modelka ma potencjal - probuj stary bo moze z tego wyjsc cos naprawde ciekawego
    boli mnie kolano czasem

Domyślnie

zgadzam sie z Goldie, nr1 zdecydowanie najlepsze. A z modelką warto by było jeszcze popracować.

Domyślnie

Zgadzam sie z przedmowcami na pierwszy zdecydowanie najlepiej i naturalnie pozostałym czegoś brakuje..
    Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem

Domyślnie

Zgadzam sie z przedmowcami na pierwszy zdecydowanie najlepiej i naturalnie pozostałym czegoś brakuje..
    Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem

Domyślnie

pierwsze bardzo ładne, reszta nie budzi żadnych emocji...
    pozdrawiam

Domyślnie

pierwsze bardzo ładne, reszta nie budzi żadnych emocji...
    pozdrawiam

Domyślnie

Jedynka świetna, ale popracowałbym nad tym zielonkawym zabarwieniem trochę...
    Podoba mi się jeszcze piąteczka... Fajna poza...
    Ogólnie modelka jest jakaś taka wystraszona i nie może się do końca rozluźnić
    D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ

Domyślnie

Jedynka świetna, ale popracowałbym nad tym zielonkawym zabarwieniem trochę...
    Podoba mi się jeszcze piąteczka... Fajna poza...
    Ogólnie modelka jest jakaś taka wystraszona i nie może się do końca rozluźnić
    D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ

Uprawnienia umieszczania postów