Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Kaczkowo

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Odp: Kaczkowo

1 Sympatyczna
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Bardzo rodzinnie, chociaż troszkę ciemnawo i ostrość poszła chyba nie tam gdzie trzeba /a może to mój monitor/.
    Tutaj jest... podpis

Jakoś - mimo swojej niedoskonałości technicznej - urzekła mnie trójka więc pozwoliłem sobie troszkę się nią pobawić. Wyszło mi coś takiego:

Jeśli autor ma coś przeciwko to oczywiście usunę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amirez Zobacz posta
    Bardzo rodzinnie, chociaż troszkę ciemnawo i ostrość poszła chyba nie tam gdzie trzeba /a może to mój monitor/.
    no właśnie te monitory chyba wywale LCD na śmietnik i kupie zwykły monitor, bo już nie mogę z nim wytrzymać

Cytat Zamieszczone przez elix Zobacz posta
    Jakoś - mimo swojej niedoskonałości technicznej - urzekła mnie trójka więc pozwoliłem sobie troszkę się nią pobawić. Wyszło mi coś takiego:

Jeśli autor ma coś przeciwko to oczywiście usunę.
    Bardzo fajnie ci wyszło no i oczywiście nie mam nic przeciwko

Domyślnie

Może monitor,a może nie pobawiłeś się z fotkami.Używając nawet b. prostych narządzi jak XnView i Neat Image (oba darmowe) można "podratować" zdjęcia.Ja pogrzebałem ze 3 min. tymi dwoma.Zapewniam Cię ,że PS i NX da Ci o lata świetlne większe możliwości i efekt.Potem ponarzekasz na monitor...

Na życzenie...w kosmos...

Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Może monitor,a może nie pobawiłeś się z fotkami.Używając nawet b. prostych narządzi jak XnView i Neat Image (oba darmowe) można "podratować" zdjęcia.Ja pogrzebałem ze 3 min. tymi dwoma.Zapewniam Cię ,że PS i NX da Ci o lata świetlne większe możliwości i efekt.Potem ponarzekasz na monitor...

Pzdr
    Andrzej
    aż wstyd się przyznać, ale nie znałem tych programów (XnView i Neat Image). Nie dawno zaczęła się moja przygoda z fotografią i cały czas się uczę. Dzięki za koment i za rady, programy już ściągnięte teraz pozostaje tylko ćwiczyć.

pozdrawiam

Domyślnie

Ja napiszę tylko tyle, że jeśli chodzi o postprocessing, to zdecydowanie wzoruj się na tym co zaprezentował Borregaard. Niestety wersja Elix'a jest tak przewalona z kontrastem, wyostrzaniem i poziomami, że wygląda to nienaturalnie moim zdaniem. Sam chyba przyznasz, że sprawia wrażenie wyciąganej na siłę i bardzo tarci przez to na uroku.

Domyślnie

Nawet irfanem mozna takie cos wystrugac:

a jest to tylko przegladarka
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

autograf
    Gość

Domyślnie

Się zrobił wielki pokaz umiejętności

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów