Witam wszystkich po dłuugiej przerwie spowodowanej niestety pracą. Pozwolę sobie wrócić do testu S2, który okazał się bardzo krótki (niestety właściciel potrzebował aparatu na gwałt). Jedyne co mogę napisać to wrażenia z zaledwie pół godziny zabawy tym aparatem bez dostępu do kompa. Aparat jest bardzo porządnie wykonany, nie jest lekki ale to dla mnie plus - bardzo pewnie leży w ręku, dość jasny obraz w wizjerze. Zostałem zaskoczony tym, że aparat ten współpracuje z lampą SB800 bardzo poprawnie nawet w TTL BL sam się dziwię dlaczego?
A teraz się pochwalę. Dostałem za free (tak to nie pomyłka) do użytkowania aparat Fuji S1 Pro + Nikkor 20 2,8D + Nikkor 35-70 2,8D + SB28. Sprzęt trochę przechodzony ale darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda. A to wszystko dzięki Nikonowi D70, który dostał u nas w firmie nasz fotoreporter w komplecie z kitem i SB800. Jestem z tego powodu baaaardzo szczęśliwy
a zwłaszcza z obiektywów i lampy, które idealnie pasują do mojego F90x. Z moimi planami zakupowymi trochę się wstrzymuję bo mam już DSLR, a jak jeszcze troszkę uciułam to może kupię następce D100
czas pokaże. Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami