Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie Odp: D70s - czerwona linia...

w takim razie powołaj się na niezgodnośc z umową. I wtedy możesz ich piłować o zwrot kasy lub wymianę na nowy - a, że d70s juz nie ma na rynku, dostanie Ci się pewnie D80 albo pół roku w zawieszeniu w serwisie. Choć nie wiem, czy wymiana matrycy jest w tym przypadku opłacalna .
    A BTW - ile dałeś za nówkę d70s? I gdzie?
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Otóż to, że kupiłem używany w sklepie fotoit w Wa-wie. Dałem 1750 za body+18-70+2gbCF+torba. Oczywiście mam wszystko na 3 miesięcznej gwarancji, f-ra i takie tam. Ale szczerze to nie mam czasu na bawienie się w serwis. Kupiłem aparat aby z niego korzystać a nie czekać aż wróci z serwisu .
    Dzisiaj jadę po 70-300 nikkora do niego . I jeszcze zastanawiam się nad zakupem w miarę już niedrogiej lampy
    Pozdrawiam

Cytat Zamieszczone przez Dx2 Zobacz posta
    Hot piksele - pojedyncze kolorowe kropeczki można zamapować w serwisie NP gratis [...]
    Czy jeśli oddam aparat do NP to zlikwidują mi hot pixele za darmo (mam 2 punkty), jeśli aparat ma numer seryjny nieprzeznaczony na rynek europejski?
    UKRADZIONY Nikon D80 (sn: 7026853), UKRADZIONYAF Nikkor DX 18-135mm (sn: 2271947)

mam taki sam problem. od 2 lat. Nie przejmuję się, tylko robię zdjęcia
    Pozdrawiam.
    MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
    |||blog ||| maciejsimm.com|||

Oszczędny w słowach Awatar avallardi
    Miasto
    bardzo duże miasto w centralnej Polsce

Cytat Zamieszczone przez arutrek2- Zobacz posta
    Czy jeśli oddam aparat do NP to zlikwidują mi hot pixele za darmo (mam 2 punkty), jeśli aparat ma numer seryjny nieprzeznaczony na rynek europejski?
    2 piksele? Jak chcesz długo poczekać to im wyślij. A nie lepiej to wyretuszować w programie graficznym? 5 sekund roboty.

Witam ponownie.
    Byłem wczoraj w sklepie. Bez problemu wymienili mi moją D70s na D70 co prawda ale za to dorzucili mi: trzy CF 4gb, 512 i256mb, dodatkową baterię oraz czytnik kart. Teraz aparat chula aż miło ))
    Pozdrawiam i dzięki za cenne informacje.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów