Witam wszystkich serdecznie, to mój pierwszy post i pierwsze zamieszczone, popełnione zdjęcie - portret. Proszę o konstruktywną krytykę, dziękuję i pozdrawiam forumowiczów.
Szukaj
Witam wszystkich serdecznie, to mój pierwszy post i pierwsze zamieszczone, popełnione zdjęcie - portret. Proszę o konstruktywną krytykę, dziękuję i pozdrawiam forumowiczów.
Witam
Zdjecie jest bardzo jasne (wypalone) widać, że robione przy b. duzym słońcu i chyba, bez jakichkolwiek filtrow, a napewno bez polarka co widac po odbiciu w okularach. Odbicie fotografa nie bardzo tam pasuje
pozdrawiam
W zwiazku z brakiem "dobrej woli" administracji (czytaj Piotr Milecki i moderatorzy) do rozwiazywania problemow, kategorycznie mowie NIE takiemu cwaniactwu!!!
Chcesz sie poczuc, jak w Polsce? Porozmawiaj z Sailorem. Polecam! Swietna kuracja wstrzasowa!
No niestety polarka nie miałem, kurcze wiesz, że nawet nie zauważyłem wczesniej swojego odbicia, to chyba dlatego, że się tak troszke łukiem "złamało" z cieniem rzucanym przez oprawę okularówdzienx za uwagę.
jasne zdjęcie nawet bardzo - ale jakie okulary eleganckie![]()
boli mnie kolano czasem
W zwiazku z brakiem "dobrej woli" administracji (czytaj Piotr Milecki i moderatorzy) do rozwiazywania problemow, kategorycznie mowie NIE takiemu cwaniactwu!!!
Chcesz sie poczuc, jak w Polsce? Porozmawiaj z Sailorem. Polecam! Swietna kuracja wstrzasowa!
No niestety życie tych okularów dobiegło końca, ktoś przypadkiem usiadł na nich, bywaZamieszczone przez goldie77
![]()
Skontaktuj się z nami