Wszystko się robi najlepszą technika "na macanta"![]()
Szukaj
Wszystko się robi najlepszą technika "na macanta"![]()
JK
...pomyślałem i o tym..... wersja dla "macantów"
dinox
www.spiewakowie.com
Co Ty wyrabiasz? Oni programowo instrukcji nie czytają, a Ty pozbawiasz ich komfortu bycia niedouczonym zamieszczając takie ważne fragmenty.![]()
Jacek
jestem niepoprawnym optymista i zakladam ze sie ...zapomnialo
... w koncu mam nadzieje ze to ludzkie niedouczenie a nie jakies nowe "bug'i" wielkiego N
![]()
dinox
www.spiewakowie.com
jaja se koledzy robicie, bo wspomaganie zaniemogło na najbardziej centralnym z centralnych punktów AFa, jakbyście focili w różniastych warunkach a nie wkuwali na blachę instrukcję obsługi przekonalibyście się że to tylko sprzęt, im bardziej skomplikowany tym bardziej niedoskonały...
nie denerwuj sie tak... tylko przypominam ... i bardzo mi przykro ze masz popsuty egzemplarz d3 lub sb800
ps. wydaje mi sie ze nikt tego nie wkuwa na blache ... ale zaintersowani sa swiadomi mozliwosci tego co trzymaja w rece... That's all
dinox
www.spiewakowie.com
ja po prostu nie wierzę w doskonałość sprzętu, lub właśnie raczej wierzę w jego niedoskonałość, którą odkrywam fotografując, nie ma tu miejsca na nerwy, tym bardziej teraz, kiedy żona na porodówce
![]()
taaaa......... moja SB-800 właśnie postanowiła w ogóle olać wspomaganie AF........... szlag by to 2 wesela tylko wytrzymałanie pomagają off/on, zastraszanie ani modlitwy
zobacze jeszcze jak będzie gadała z innym body
Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/
musisz potrenowac z nowa sabina![]()
dinox
www.spiewakowie.com
Skontaktuj się z nami