Close

Strona 16 z 22 PierwszyPierwszy ... 61415161718 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 220

Wątek: Nowy soft do D3

Domyślnie

Wykonalem format na kartach. Zobaczymy, czy to sie powtorzy.
    Stig, formatowales karty po wgraniu nowego softu?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Artur Zobacz posta
    Wykonalem format na kartach. Zobaczymy, czy to sie powtorzy.
    Zalecane jest jeszcze, by powiedzieć "abrakadabra"
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Artur Zobacz posta
    Tak, pisalem juz o tym wczesniej.
    Moze jeszcze jedna mala ankieta?!

Jakiej wersji jezykowej menu uzywasz? Pytanie do wszystkich odwiedzajacych ten watek -- zarowno tych, ktorych problem z kartami juz trafil, jak i tych, ktorych ominal. Kolega Jacek (JK) wspomnial wczesniej o tym w zartach, no i na chlopski rozum to powinno pozostac w sferze zartu, ale moze by warto przeanalizowac wszystko.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

też mnie to zastanowiło. Dlaczego nigdzie indziej na świecie o tym nie mówią?
    miejmy nadzieję, że to nie to, bo możemy się szybko nie doczekac poprawki.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    miejmy nadzieję, że to nie to, bo możemy się szybko nie doczekac poprawki.
    Eee... jesli to bylby tylko problem tego typu (w co osobiscie nie bardzo wierze), to spokojnie mozna sobie przelaczyc na angielski. Prawde mowiac nigdy nie tesknilem za polskim menu, a ze akurat D3 mialo, to sobie wlaczylem i tak zostalo.
    No i jednak cos sie juz pojawilo -- co prawda nie dotyczace kart, ale akurat drugiego problemu -- z AF.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Tak, pisalem juz o tym wczesniej.
    Moze jeszcze jedna mala ankieta?!
    ....
    A to przepraszam, musialem przeoczyc.
    Rowniez mam wlaczony j. polski

Domyślnie

rowniez caly czas uzywam Menu po Polsku..... z ciekawosci ile RAW robi wam D3 na jednym naladowaniu AKU?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    ...... Jakiej wersji jezykowej menu uzywasz? Pytanie do wszystkich odwiedzajacych ten watek -- zarowno tych, ktorych problem z kartami juz trafil, jak i tych, ktorych ominal. Kolega Jacek (JK) wspomnial wczesniej o tym w zartach, no i na chlopski rozum to powinno pozostac w sferze zartu, ale moze by warto przeanalizowac wszystko.
    To wcale nie było w żartach. Polskie menu jest integralną częścią tego softu i jak coś tam zostało zwalone, to mogą dziać się różne dziwne rzeczy z pozostałą częścią softu. W końcu od czasów Johna von Neumanna nic się nie zmieniło w architekturze komputera (tego w Nikonach również) i nie ma żadnej różnicy pomiedzy programami, a danymi - i jedno, i drugie, to jakieś bajty zapisane w pamięci. Nie wiem, czy pamiętacie (pewnie nie, bo i po co), ale poprzednia wersja softu poprawiała coś w działaniu niemieckiego menu.
    Jacek

Domyślnie

odpada teoria z polskim - ja mam angielski ustawiony
    pozdrawiam
    Philipp Gmür Fotograf Poznań

Strona 16 z 22 PierwszyPierwszy ... 61415161718 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów