Pochwaliliby sie nawet gdyby chodzilo o stopien podswietlenia górnego wyswietlacza;]
Szukaj
Pochwaliliby sie nawet gdyby chodzilo o stopien podswietlenia górnego wyswietlacza;]
I walk through the valley of death, I will fear no evil,
for I am the baddest, meanest mother fucker in the valley
www.marcinmichno.com
Niekoniecznie by się pochwalili. Jak firma podaje, że coś poprawiła to wychodzi POZYTYWNY wizeruenk firmy na tzw. firmę TROSKLIWĄ jak wypiszą Ci cały jadłospis poprawek to się za głowę złapiesz, że tyle baboli poprawiali.
Każdy oficjalny ruch firmy jest ustalany i sterowany przez speców dbajacych o jej wizerunek na rynku. W każdej dużej korporacji tak jesttaki świat. Powiedzieć dużo i pozytywnie, ale nie do końca
A w temacie to na pewno poprawili coś jeszcze bo aparat śmiga znacznie lepiejnormalnie lepiej niż D700, baaaa nawet lepiej niż D200
![]()
Ostatnio edytowane przez robin102 ; 02-07-2008 o 14:00
No własnie lista poprawek dla d300 wygląda podejrzanie słabo w porównaniu z listą poprawek dla d3. Aż mi sie wierzyć nie chce że do d300 wypuścili poprawkę która: "eliminuje problem, który w rzadkich przypadkach powoduje podczas fotografowania miganie wskaźnika poziomu naładowania baterii" Przecież to ma zerowy wpływ na pracę aparatu.
I walk through the valley of death, I will fear no evil,
for I am the baddest, meanest mother fucker in the valley
www.marcinmichno.com
Mogliby w sumie poprawić wyświetlenie wybranego punktu AF na górnym LCD. Skoro da się to wyświetlić w trybie INFO na głównym wyświetlaczu to czemu nie na górnym? Chociaż nie - właśnie się przyjrzałem i wychodzi na to, że to u góry to tylko symbol i rozkład aktywnych punktów na nim nawet nie pokrywa się z rzeczywistością![]()
D700, D750, D800, N24-70, S35/1.4 ART, S50/1.4 ART, N50/1.8, N85/1.4
Mam problem. Wchodzę w menu>ustawienia>wersja oprogramowania, na wyświetlaczu mam zapis Wersja oprogramowania A 1.02 B 1.00, wybierz OK. Wybieram OK i wszystko wraca do "ustawienia- wersja oprogramowania" Nie mogę wybrać opcji "Aktualizuj" Co robię źle?
Pozdrawiam Pietrus
D500|D300|D70|Lumix DCM-FZ1000|N50|N18-70|N18-200VR|N70-300ED|Tamron 150-600 G2|SB800|SanDisk Extreme PRO 64GB|Sony XQD 64GB|
Opcja aktualizuj pojawia się samoczynnie kiedy aparat rozpozna, że na karcie jest nowy soft. Radzę przeczytać szczegółową instrukcję uaktualnienia softu.
Dzięki. Właśnie sprawdziłem, że mam problem z czytnikiem kart i źle zostało wgrane na kartę uaktualnienie a myślałem, że w D300 wymyślili coś innego jak w D70.
Pozdrawiam Pietrus
D500|D300|D70|Lumix DCM-FZ1000|N50|N18-70|N18-200VR|N70-300ED|Tamron 150-600 G2|SB800|SanDisk Extreme PRO 64GB|Sony XQD 64GB|
Skontaktuj się z nami