Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Wojtuś

Domyślnie Odp: Wojtuś

Cytat Zamieszczone przez Majek Zobacz posta
    ...Chodzi mi o to, że czasami po porstu nie warto dbać o porządek w tle, bo wtedy zdjęcie może więcej stracić, niż zyskać. Nawet podczas snu brzdąca, takie pobojowisko może dać wyobrażenie, co się działo, zanim nastąpiło całkowite rozładowanie bateryjek...
    Zgadzam się z Tobą, tak po prostu się przekomarzam

Więc może dla podsumowania wątku jeszcze jedna fotka:

3.

4. i jako bonus backstage
    Pozdrawiam, Rafał
    Dwa Nikony | Szkła - całkiem jasne | błyskotki + trochę innych gratów

Może się mylę (jak co to poprawcie) ale na 3 ostrość gdzieś na pampersie się umiejscowiła, ale ogólnie bardzo fajny kadr. Co do 4 to nie wiem co powiedzieć, nie wiem co mi tam nie pasuje ale coś jest nie tak...
    D70S, N 18-70, N 50f1,8, Sabinka 800

Cytat Zamieszczone przez Alexandrix Zobacz posta
    Może się mylę (jak co to poprawcie) ale na 3 ostrość gdzieś na pampersie się umiejscowiła, ale ogólnie bardzo fajny kadr. Co do 4 to nie wiem co powiedzieć, nie wiem co mi tam nie pasuje ale coś jest nie tak...
    E... fotka była prostowana głębia ostrości leci trochę skośnie, ale masz rację pampers też się załapał, ale główka również tyle że Sigma przy szerokim końcu i małej przysłonie robi takie mydło że szkoda gadać
    Pozdrawiam, Rafał
    Dwa Nikony | Szkła - całkiem jasne | błyskotki + trochę innych gratów

1. Bardzo dobra konwersja do b/w (ach ten bałagan ) najważniejszy jest sponton
    2. Troszkę mydlane oczka ale może tak miało być, po zatym bardzo przyjemne w odbiorze do albumu jak znalazł.
    3. Pozdrawiam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów