Szukaj
na 1 trawa jest niebieska, z reszta jest chyba jakas niedorobka w jej lewym gornym rogu (albo jakies dziwne rozmazane cos...)
2 bardziej mi sie podoba, ale moglo byc troche bardziej krzywe, zabudowania po lewej stronie mogly byc albo schowane za zbozem albo widoczne i strasznie ciemny lewy gorny rog foto
ale obrazki ladne...
de czysta, troche szkielek, sb800, mf 055xprob, 808rc4, tamrac expedition7 i jeszcze troche roznych wynalazkow...
Powiem ze podobają mi się fotki. Sam ostatnio walczylem z podobnymi klimatami i wiem jakie to łatwe.
Pozdrawiam
Nikon i parę szkiełek
Na jedynce niestarannie dopracowana linia horyzontu. W koło drzewa masz poświatę, której da zdjęciu nie powinno być widać. W ogóle z nieem to poszedł bym w desaturację - te kolory są za silne - wchodzą aż w fiolet... wystarczyło by zostawić tak jak miałeś naświetlone. Dobry kadr, tylko obróbka leży...
Dwójka lepiej obrobiona, kolory bliższe naturalnym lecz kadr strasznie bezpłodny...
linia to moja wina, ale wokół drzewa to już nie bardzo mogłem sobie poradzić...kolorki może i za mocne, ale to też zależy na jakim monitorze się ogląda...a z trawą to nie widze niebieskiego, ale ja taki nieoświadczony jestem, że moge ni widzieć...
dzięki za uwagi będe walczył dalej![]()
Jak dla mnie 1
Kolorystycznie i kadrowo.
dla mnie poletko numer 3 fajne - przy okazji małe pytanko z tabaczkiem robione?
Poletko nr.3 b.ładne.
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Eee, mnie tam się najbardziej podobało pierwsze. Co się przejmujesz opianiami, że za kolorowe?... Dobre było, i już. O moim mówią, że za zielone i co, przejmuję się?
Jedynka!
Skontaktuj się z nami