Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie GDANSK-gdzie wyczyscic matryce

Witam mam pytanie glownie do miszkancow gdanska. Mam nikona d60 i mam zabrudzona matryce, dmuchalem gruszka jednak pozostala tlusta plamka. Kto moze polecic mi jakis serwis w gdansku, ktory wyczysci mi matryce w jeden dzien i ile to kosztuje. dzieki za odpowiedzi pozdrawiam
    NIKON D300+ MB-D10+ NIKKOR AF-S 80-200 2.8

Domyślnie Odp: GDANSK-gdzie wyczyscic matryce

Fotopunkt w Wielkim Młynie w Gdańsku
    Fotocomplex na ul. Armii Krajowej w Gdyni
    koszt ok. 50zł
    Jarek

Super dzieki wielkie, a dobrze wykonuja swoja prace?? zeby nie bylo ze im zaplace a tu i tak syfek pozostanie??
    NIKON D300+ MB-D10+ NIKKOR AF-S 80-200 2.8

W fotopunkcie czyściłem dwa obiektywy. W fotocompleksie mam tamrona w naprawie. W fotopunkcie jest fachowo. W fotocomplex jeszcze nie wiem, dowiem się jak mi oddadzą obiektyw Matrycy nie czyściłem, ale czytałem jakiś czas temu, tu na forum, że w fotocompleksie dobrze czyszczą.
    Jarek

Fotocomplex bierze chyba dokładnie 50 zł i czyści skutecznie (kolega czyścił EOSa 350D). W ogole jak wchodzisz tam, pochylisz się za ladą i spojrzysz w prawo to widzisz ludzi, jak pod szkłami powiększającymi czyszczą optykę
    UKRADZIONY Nikon D80 (sn: 7026853), UKRADZIONYAF Nikkor DX 18-135mm (sn: 2271947)

W fotocomplexie ja czyściłem i robia to naprawde fachowo i dokladnie. Kosztuje to 50zl. naprawde polecam
    Nikon D610 | D80 i szklarnia jak w Parku Oliwskim

Uprawnienia umieszczania postów