Jak przedmówcy jestem pod wrażeniem 2
Szukaj
Jak przedmówcy jestem pod wrażeniem 2
Ja nie przepadam.
NIKON Coolpix S510
Nieprawdopodobnie kolorowe - ekstra![]()
NIKON
Mnie się oba bardzo podobają
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Uważaj na czarną krechę na horyzoncie, staraj sie dopracować fotę na 100 a nie na 95% bo robisz na prawdę fajne
D750X2 /FM/ dużo gratów
Z początku ,na tle dwójki ,jedynka wydawała mi się troszkę sztuczna,ale ma urok i sama byłaby hiciorem.Jednak dwójka to super-hiper..!
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
A ja z kolei uważam, że zdjęcia są przyzwoite (2 nawet bardzo ze względu na światło) ale niestety zepsute trochę obróbką.
Jeśli chodzi o 1 to niezbyt podobają mi się wyciągane z cieni drzewa. Te na 1-szym planie są blade, pozbawione kontrastu, nierówno maskowane, a te na dalszym z kolei prawie czarne. W ogóle jakoś tak ten dół wyszedł szaro w porównaniu do nieba. Myślę, że z pastelowym niebem wyglądałoby trochę lepiej.
w 2-jce natomiast podłoga jest prawie "radioaktywna". MZ trochę za bardzo świeci w porównaniu z niebem. W szczególności widać to po lewej stronie, gdzie świecące pole łączy się z prawie czarnym lasem. Według mnie, przydałoby się odrobinę rozjaśnić ciemne partie nieba. Wyglądałoby znacznie naturalniej. Prawa strona zdjęcia jest rewelacyjna przez to światło.
No to że tak powiem dwójeczka jest wyczesana!![]()
Naprawde nieźle, choć zgodze się z Grzybem, że troche zbyt cukierkowo (wolałbym bardziej naturalne kolory), co by jednak nie pisać dwójeczka podoba się bardzo.
2 strasznie mi sie podoba, jak wszystkim! Uzywales polowki czy grzebales w PSie, zeby uzyskac taka rozpietosc?
Skontaktuj się z nami