Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 35

Domyślnie Odp: Poletka by Piotr_ek

Jak przedmówcy jestem pod wrażeniem 2

Ha ! To ja zasieję ferment.
    Chciałeś uzyskać niezwykłą rozpiętość tonalną, a wyszło ci coś jak 'masa czekaladopodobna' ... niby to smaczne, ale sztuczne cholernie.
    Ja nie przepadam.
    NIKON Coolpix S510

Nieprawdopodobnie kolorowe - ekstra
    NIKON

Mnie się oba bardzo podobają

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Uważaj na czarną krechę na horyzoncie, staraj sie dopracować fotę na 100 a nie na 95% bo robisz na prawdę fajne
    D750X2 /FM/ dużo gratów

Z początku ,na tle dwójki ,jedynka wydawała mi się troszkę sztuczna,ale ma urok i sama byłaby hiciorem.Jednak dwójka to super-hiper..!
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

A ja z kolei uważam, że zdjęcia są przyzwoite (2 nawet bardzo ze względu na światło) ale niestety zepsute trochę obróbką.
    Jeśli chodzi o 1 to niezbyt podobają mi się wyciągane z cieni drzewa. Te na 1-szym planie są blade, pozbawione kontrastu, nierówno maskowane, a te na dalszym z kolei prawie czarne. W ogóle jakoś tak ten dół wyszedł szaro w porównaniu do nieba. Myślę, że z pastelowym niebem wyglądałoby trochę lepiej.
    w 2-jce natomiast podłoga jest prawie "radioaktywna". MZ trochę za bardzo świeci w porównaniu z niebem. W szczególności widać to po lewej stronie, gdzie świecące pole łączy się z prawie czarnym lasem. Według mnie, przydałoby się odrobinę rozjaśnić ciemne partie nieba. Wyglądałoby znacznie naturalniej. Prawa strona zdjęcia jest rewelacyjna przez to światło.

autograf
    Gość

No to że tak powiem dwójeczka jest wyczesana!

Naprawde nieźle, choć zgodze się z Grzybem, że troche zbyt cukierkowo (wolałbym bardziej naturalne kolory), co by jednak nie pisać dwójeczka podoba się bardzo.

2 strasznie mi sie podoba, jak wszystkim! Uzywales polowki czy grzebales w PSie, zeby uzyskac taka rozpietosc?
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów