na początek 1 foteczka z V MPL w Krakowie
Szukaj
na początek 1 foteczka z V MPL w Krakowie
Aviation Photography by Qna
Grillowane marchewki, alpejskie szerszenie w bitej śmietaniei wulkan w sosie bałkańskim
NiceDawaj więcej:P
Cos mi PS spaprał kolory przy zapisie... zamienilem PS7 na CS3 i jak widac srednio ogarniam.
Grillowane marchewki, alpejskie szerszenie w bitej śmietaniei wulkan w sosie bałkańskim
A wg. mnie jest OK. Przecież one nie były czerwone jak papryka...Zapodaj więcej zdjęć... - jakim szkiełkiem pierwsze robione ?
70-300 VR dzieki za oceneproblem w PS mam taki ze po zapisaniu pliku sa inne kolory (pewnie to jakas pierdoła i szkoda sie osmieszac piszac takie teksty...), jutro o tym poczytam
![]()
Nie wnikam w kolory bo nigdy nie widzialem "Zelaznego" na zywca. Chce napisac ze szczegoly plata,chlopek,smiglo i panoramoanie sa na poziomie i ok. Podoba sie fota i juz. Pozdrawiam.
co do CS3 to jedynie Ci moge podpowiedziec, ze jak wstawiasz na forum to zapisuj opcja Save for web... wtedy mimo, ze uzywasz profili kolorow - zdjecie zapisuje OK.
A fota jak najbardziej OKSzkoda, ze nie moglem podskoczyc na pokaz....
Właśnie tak zapisywałem.... w PS kolorki jakie chce a po zapisie kicha, jak otworze w PS to kolorki znowu cacy.
wkoncu dogadałem sie z CS3
to napisz jak sie dogadałes bo ja mam podobnie, i sie dogadac nie mogę...
a fotka pierwsza klasa!
maniak ciemniowy minoltowy
ucyfrowiony przy użyciu D300, dopieszczony przy użyciu D500
trochę lotniczych pstryków na www.waldemarkowalski.pl
spotter.pl
Skontaktuj się z nami