Szukaj
1 mi sie podoba w odbiorze![]()
Michał taka 3#jka to odrazu KOSZ !! za nieostrosc, chyba dalej kadrowanie nie teges , no nie podoba mi sie sorki![]()
emeryt
autograf - możesz podać parametry wyostrzenia tego zdjęcia?
do autora tych zdjęć - popracuj na ostrością bo jej tu praktycznie nie ma... a szkoda bo modelkę masz fajną
do autografa - z takiego mydła to się nie wiele da zrobić - co widać dokładnie po twej próbie...
te zdjecia sa nieostre
Przepraszam,że w tym wątku poruszam ten temat,ale w której zakładce szukać tych ustawień?
Ja wyostrzam w Filter/Sharpen/Unsharp Mask.../Amount,Radius,Threshold(ten ostatni praktycznie zawsze na zero)-to w PS CS2. Pytam przy tej okazji,bo zawsze mam wątpliwości,czy już czy może jeszcze coś zmienić..?
Jeśli to nie problem to proszę sprecyzuj,może Twój wariant wyostrzania będzie wygodniejszy?
Wszystkie fotki dobre od strony kadrowo/emocjonalnej. Jedynie ostrość leży. Jak się z nią uporasz, będzie fajnie. Chyba lepiej jak modelka ma zamknięte usta. Bardzo sympatycznie wygląda swoją drogą - ładnie to pokazałeś. Kadr na dwójce... "dorabiany" że tak to określę - to znaczy mógłby byc lepszy gdyby o tym pomyśleć w trakcie robienia zdjęcia (wg mnie). OK, po namyśle widzę, że trochę staranności w kadrowaniu by się przydało.
Skontaktuj się z nami