Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Aneta

Domyślnie Aneta

Jak zwykę prosżę o konstruktywną krytykę.

1.

2.

3.

4.

Domyślnie Odp: Aneta

1 mi sie podoba w odbiorze
    Nikon (d700, d80) + grip)) + N 50 f/1.4 + N 70-200 f/2.8 VRII + sb-900
    www.tomasztomaszewski.com.pl

autograf
    Gość

Wyostrzasz po zmniejszeniu? Nie jestem pewien, ale chyba nie.

Michał taka 3#jka to odrazu KOSZ !! za nieostrosc, chyba dalej kadrowanie nie teges , no nie podoba mi sie sorki
    emeryt

autograf - możesz podać parametry wyostrzenia tego zdjęcia?

do autora tych zdjęć - popracuj na ostrością bo jej tu praktycznie nie ma... a szkoda bo modelkę masz fajną

do autografa - z takiego mydła to się nie wiele da zrobić - co widać dokładnie po twej próbie...

te zdjecia sa nieostre

autograf
    Gość

Cytat Zamieszczone przez Robik Zobacz posta
    autograf - możesz podać parametry wyostrzenia tego zdjęcia?
    Mogę: duplicate background/vivid light/high pass i ustawiasz parametr. Ja najczęściej od 0.8-1.5%

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    Mogę: duplicate background/vivid light/high pass i ustawiasz parametr. Ja najczęściej od 0.8-1.5%
    Przepraszam,że w tym wątku poruszam ten temat,ale w której zakładce szukać tych ustawień?
    Ja wyostrzam w Filter/Sharpen/Unsharp Mask.../Amount,Radius,Threshold(ten ostatni praktycznie zawsze na zero)-to w PS CS2. Pytam przy tej okazji,bo zawsze mam wątpliwości,czy już czy może jeszcze coś zmienić..?
    Jeśli to nie problem to proszę sprecyzuj,może Twój wariant wyostrzania będzie wygodniejszy?

Wszystkie fotki dobre od strony kadrowo/emocjonalnej. Jedynie ostrość leży. Jak się z nią uporasz, będzie fajnie. Chyba lepiej jak modelka ma zamknięte usta. Bardzo sympatycznie wygląda swoją drogą - ładnie to pokazałeś. Kadr na dwójce... "dorabiany" że tak to określę - to znaczy mógłby byc lepszy gdyby o tym pomyśleć w trakcie robienia zdjęcia (wg mnie). OK, po namyśle widzę, że trochę staranności w kadrowaniu by się przydało.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów