Szukaj
czyli jednak mi się nie udało...
a zakłady nie są budynkami?! budynki to nie architektura?! sorry młody jestem więc pewnie się nie znamMi jak najbardziej chodziło o pokazanie tego syfu, który na swój sposób jest piękny. W Polsce nie znajdziemy tak "zadbanych" (w których nie rozkradziono wszystkiego co metalowe) fabryk, dodatkowo nie są one tak kolorowe jak tam.
Jeszcze jedno, zobaczcie jak to w środku wyglądało:
Jak ktoś stworzy dział: "indsutrial" to nie będzie tego typu komentarzy. Te zdjęcia nie podchodzą tak na prawdę pod żaden inny dział, a takie fotogalerie też mają swoje miejsce bytu.
Nie zmienia to faktu, że jakoś mi te fotki nie podchodzą. Jednak wole tu chyba B&W (tym bardziej że tu chyba klisza poszła w ruch)..
Pozdrawiam
tam nie kradną złomu!!
ze zdjęć podobają mi sie te ze światłem, yyy znaczy się 2. i 4.
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
Nie mam nic przeciw industrialu jeśli podany jest w ciekawy, fajny i estetyczny sposób. To trudny typ fotografii. Trzeba się nieżle nagimnastykować, aby prace spełniły oczekiwaia odbiorców. Za przeproszeniem żaden "syf" nie był, nie jest i nie będzie piękny. nawet na swój sposób. Jestem za stary na to. Gdy jest kolorowy też nie zmienia to mojego zdania. Oczywiści to moje zdanie. Na pewno znajdziesz zwolenników takiej fotografii. Jak to mówią amerykanie " to nic osobistego ". Pozdrawiam i do ładnych zdjęć namawiam.
Nikon i parę szkiełek
Kradną kradną ale z metali kolorowych bo tylko to się opłaca. Potrafią pruć betonowe ściany żeby kable wyciągnąć.
Nikon i parę szkiełek
Skontaktuj się z nami