Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie Odp: Wrocławski plenerek

Cytat Zamieszczone przez ovserwator Zobacz posta
    wacki4 - zapamiętaj sobie raz na zawsze - że fotografia to dwa etapy - moment zarejstrowania przez matrycę lub film rzeczywistości, oraz to co robisz z zarejestrowanym materiałem w postporcessingu.
    Zapomniałeś o jednym, być może najważniejszym etapie - mam na myśli planowanie tematu i opracowanie go w wyobraźni. Wg mnie to najbardziej kreatywna część procesu fotografowania. Czy się mylę? Chociaż myślę, że Ty, jako świadomy fotograf, wiesz o tym, a jedynie pominąłeś to tutaj jako oczywistość...
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie Odp: Wrocławski plenerek

Rzeczywiście... masz rację... nie mniej jednak tutaj miałem na myśli fotografię jako ten najbardziej namacalny efekt w postaci odbitki lub pliku graficznego... Fotografia w szerszym ujęciu oczywiście zawiera to o czym wspomniałeś, a nawet jeszcze więcej... różnych cech, właściwości i bodźców które "manipulują" nami zanim wciśniemy spust migawki.

Domyślnie

5 i 8 moim zdaniem mają potencjał.
    D90 + N35/2 + N50/1.8 + N18-200 VR + T12-24; SB-800, SU-800; NX100 + 20-50 + 20/2.8; cokin
    moja galeria: http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_piotrw

Zbanowany
    Miasto
    Lublin | Chodel

Domyślnie

przecietenie takie sobie moim zdaniem.
    nie ma mocnych punktow, wala sie na boki, wygladaja jak nie przemyslane kadry.

do mnie nie trafia

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów