Szukaj
zacznij od poprawienia humoru modelce bo tu wygląda na lekko wkur****ą a i ostrość jest w przypadkowych miejscach
fakt..ostrosc raz, czasami , w trojce ta polka na scianie w tle jakos burzy koncepcje takiego close-portretu no i ta kolorystyka na rudo calosci foto jakos mi nie lezy..moze by tak zdjac troche tej saturacji ?
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
Zadbaj o to, aby skóra modelki tak się nie błyszczała. Albo dobry makijaż, albo bardziej miękkie oświetlenie, albo pokombinuj PSem(np. stempel na 15%)
Po pierwsze rozmiar zdjęć a konkretnie pierwszego.
Po drugie jak koledzy pisali - ostrość!!!
Popracuj nad modelką. Rozbaw ją. Wkońcu chcesz ją pokazać w jak najlepszym świetle![]()
najlepsze z tu zaprezentowanych to nr 1 w/g mnie - ale daleko mu do ideału
ostrość pominę bo tego raczej w ps można naprawić w małym zakresie pozwole sobie na szybko poprawić to co można zmienić w kilka sekund :
1 kadr - trochę za dużo góry (narzedzie kadrowanie)
2 jakiś niepotrzebnie rozpraszający "przedziałek" w którym niema włosów (stempel)
3 modelka swieci sie jak - wiecie coto tylko w 2 miejscach lekko poparawie - dlaczego ? bo jestem leniwy
(latka)
nieiwem jak innym ale mi się teraz trochę bardziej podoba
(jeżeli autor niewyraża zgody na modyfikacje to prosze o pm usunę)
Skontaktuj się z nami