Witam
w zasadzie to moj slubny debiut na tym forum ,
z gory dzieki za komentarze i wskazowki
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
wiem , ze duzo , ale jakos tak mi reportazowo wyszlo ...
Szukaj
Witam
w zasadzie to moj slubny debiut na tym forum ,
z gory dzieki za komentarze i wskazowki
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
wiem , ze duzo , ale jakos tak mi reportazowo wyszlo ...
Artur co się będę rozpisywał - dobra robota. Młodzi będą zadowoleni.
TEz bym chciała TAK debiutowac
swoja droga chyba nie było ciemno w kosciele?![]()
Put some fun between your legs
-ride a horse
Dobre, dobre. Co mi przeszkadza: na 3 mam wrażenie, że kościół się przewraca, na 6 po prawej cień od lampy na księżych ubrankach, na 14 mam wrażenie, że lewy tort jest mocno przepalony, 20 - zbyt oklepany kadr jak dla mnie (widuję prawie identyczny chyba codziennie na wystawie zakładu foto), to tak na szybko. Jak napisał Dyziek - młodzi będą zadowoleni![]()
I pytanko - czy 5 i 8 doświetlałeś lampą/lampami?
5 ka i 8 ka sa prawdopodobnie ze swiatlem zastanym z 50 1,4 ... przy przyslonie 2,0 ...
Zgrabnie, czysto i przejrzyście. Jest wszystko to co dobry reportaż ślubny powinien zawierać.
23, 24 to Nikkor 10.5 w akcji czy jakieś inne szkiełko?
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
10 i pol ...
fajnie wygladaloby to w wodzie ...
Jeśli to twoje pierwsze ślubne zdjęcia to naprawdę udany debiut, a jeśli pierwsze ślubne które tu pokazujesz to mam nadzieję, że od teraz będziesz pokazywał więcej.
Wszelkie drobne błędy techniczne (podkreślam słowo "drobne") zostały już chyba wskazane przez przedpiszców, ja całokształt oceniam na bardzo dobry - ładne, proste prace bez udziwnień, ciekawe zestawienia poszczególnych zdjęć, wszystko to na pewno będzie się podobać - jednym słowem dobra robota!
elix ,
to moj debiut na tym forum jesli chodzi o reportaz slubny ... a w ogole to zajmuje sie tym tematem ... od poltora roku , dzieki za koment
Na 18 panna młoda ma czadowe okulary![]()
Nikon szkło lampy tło i co?
Skontaktuj się z nami