Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: plecak

Domyślnie Odp: plecak

To i ja podepnę się z pytaniem.
    Mój wybór padł na Lowepro Primus AW
    http://lowerpro.pl/lowepro-primus-czarny-p-204.html

Pytanie czy ktoś go używał, miał może okazje pomacać, bo wszędzie w sklepach gdzie zaglądałęm to nie mieli i zostają mi jedynie opisy i zapewnienia.
    Interesuje mnie to, czy bez problemu włożę do niego D80 z gripem i zapiętym 70-200VR.

Pozdrawiam
    remos
    NIKON D800 | N24-70mm 2.8| N50mm 1.8D| N85mm 1.8G| N70-200VR| SB-900

Cytat Zamieszczone przez remos Zobacz posta
    To i ja podepnę się z pytaniem.
    Mój wybór padł na Lowepro Primus AW
    http://lowerpro.pl/lowepro-primus-czarny-p-204.html

Pytanie czy ktoś go używał, miał może okazje pomacać, bo wszędzie w sklepach gdzie zaglądałęm to nie mieli i zostają mi jedynie opisy i zapewnienia.
    Interesuje mnie to, czy bez problemu włożę do niego D80 z gripem i zapiętym 70-200VR.

Pozdrawiam
    remos
    Hejka Remos...,

bądź spokojny, właśnie dla takich zapiętych obiektywów jest ten plecak zaprojektowany. Przy tym chce podkreślić, za dużo dodatków Ci tak do niego nie wejdzie, chyba ze również wykorzystasz górną komorę. Wizualnie wygląda naprawdę super, dobrze sie prezentuje, jednak na moje potrzeby trochę mały. Podany link przez Ciebie, możesz śmiało go kupić u niego, masz gwarancje zwrotu pieniędzy do 14 dni, jak by nie pasował, znam go

Pozdrowki

Cytat Zamieszczone przez molekular Zobacz posta
    a dobrze mi sie wydaje czy expedition7 nie ma pokrowca? moze pod tym wzgledem lepsza alternatywa bylby wertex100? jak sie przedstawia ta torba w porownaniu z exp7?
    Jeśli chodzi Tobie o taki pokrowiec jaki mają Lowepro AW, to faktycznie takiego tam nie ma. Za to są uszczelnione zamki, chyba we wszystkich Expedition, a na pewno od 5-tki (Lowepro ma takowe dopiero od Nature Trekker). Nie radzę zamieniać na Vertexa, ten plecak został dość mocno skrytykowany, m.in. nie można go postawić pionowo, bo się przewraca, jest źle wyważony. Jak już to pomyśl o Lowepro Nature Trekker, bodajże tylko 100 zł droższy od Vertexa. Albo, jeśli dysponujesz zapasem gotówki, przyjrzyj się plecakom Katy.

za późno, expedition 7 już w drodze myślę że będzie dobrze, szkoda czasu na ciągłe proszenie się w sklepach kiedy coś przyjedzie żeby to obejrzeć, w końcu sezon w pełni a sprzętu w reklamówce nosił nie będę. dzięki za porady i jak plecaczek dotrze to napiszę co i jak
    pozdrawiam
    de czysta, troche szkielek, sb800, mf 055xprob, 808rc4, tamrac expedition7 i jeszcze troche roznych wynalazkow...

Zapomniałem dodać, że pokrowca przeciwdeszczowego nie ma w zestawie, ale można go kupić osobno (do 7-emki nr kat. MX5352).

Domyślnie

no i juz mam exp7. spokojnie zapakowalem d300 z przypietym gripem i 70-200, do tego dwa wieksze szkla, lampe, kilka gratow i mam jeszcze kilka przedzialow wolnych!! szkoda ze plecak nie jest 3cm szerszy, bo trzy obiektywy troche go rozpieraja na boki, ale plecak ma tak grube scianki ze czuje sie bezpiecznie statyw idzie zamontowac, pomimo gabarytow i ciezaru zapakowanego na full, po zalozeniu lezy dobrze i wygodnie. zobaczymy jak sie sprawdzi w terenie.
    de czysta, troche szkielek, sb800, mf 055xprob, 808rc4, tamrac expedition7 i jeszcze troche roznych wynalazkow...

Domyślnie

co do vertexa 200aw to jest to bardzo porzadny plecak no i miesci baaardzo duzo i bardzo wygodnie sie go nosi to co w nim nosilem to bylo d300 + grip, D70, 4 szkla w tym jedna sigma 135-400 (na cale szczescie juz sprzedana), laptok, dysk zewnetrzny, okablowanie, sb600, holdery, filtry i takie tam inne bajery oglnie przy wadze 16kg (przeszedl jako bagaz podreczny) mozna spokojnie pracowac, a to przez rewelacyjny system nosny...zeby inne plecaki mialy takie pasy
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 27-09-2009 o 00:52 Powód: orto. ("pozadny")

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów