watching the english.. w nieco innej konwencji niz zwykle.. jestem ciekaw Waszych spostrzezeń
pozdrawiam
KamasH
Szukaj
watching the english.. w nieco innej konwencji niz zwykle.. jestem ciekaw Waszych spostrzezeń
pozdrawiam
KamasH
ach gdyby te oczy mogly zabijac bylo by juz po tobie jak mozna od tak pasjonujacej ksiazki odrywac
4.5/5
Witam
Podoba się, fajne światło ale z odszumianiem mocno pojechałeś.
Tomx
deczysta
nigdy nie uzywam "odszumiania".. w tym wypadku rownież.. myslalem nad wrzuceniem szumu (add noise) ale zostawilem oryginalną wersje.. skad pomysl na odszumianie?
skad pomysl na odszumianie? hmnnn troche widac po twarzy takie charakterystyczne efekty odszumiania. Moze to takie swiatlo bylo.
Nikon D70 / D200 / Nikkor 50mm / Peleng 8mm / Sb600 / MF /
fotka super, myśle, że lepiej by wyszło gdyby ręka modelki była blużej tułowia wraz z książką a to głównie ze względu na to, że w tym układziej est ona totalnie nieostra i przepalona.
ocena: mocne 4/5
-ręka trochę za bardzo skupia uwagę (na granicy przepalenia?), spróbują ją może przyciemnić i może ciut za mocno podciągnąłeś kontrast
-kadr suuuper
-generalnie podoba mi się bardzo 4,5/5
fajna fota - szkoda rzeczywiscie tego przepalu na rece ale odbior pozytywny
boli mnie kolano czasem
Witam serdecznie,
mam małe skrzywienie na punkcie przycinania kończyn, palców etc., więc wypada mi powiedzieć: "kadrowanie ciut bardziej w lewo", ale ogólnie zdjęcie moim zdaniem jest świetne.
Gratulacje i za pomysł i wykonanie.
Pozdrawiam, Adam.
F80 | Nikkor 28 f/2.8 AIS | Nikkor 35-70 f/2.8D | Tokina 70-210 f/4 | Sunpak PZ 4000 AF
Skontaktuj się z nami