Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Odp: Bartne - cmentarz

dobre. Ale tak z ciekawości - co sie robi z takimi fotografiami? Oprawia w ramki i wiesza w sypialni ?
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Sorry,ale kompletnie mi nie leży.Dla mnie przekombinowane....ale ja nawet do czegoś zbliżonego do B&W się nie znam,więc to mało istotne.
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

zazwyczaj cmentarz wywołuje u mnie jakieś emocje a ten obrazek jest zupełnie mi obojętny , może gdyby był czescia kilku zdjęć opowiadających o tym miejscu to by się bronił - jako pojedyncza fotografia nie podchodzi mi

lechupe wkłada się do szuflady z zaznaczonym miejsce gdzie rodzina ma wykupić działkę wypoczynkową
    borregaard "ale ja nawet do czegoś zbliżonego do B&W się nie znam,więc to mało istotne" - nie rozumiem. Może i przekombinowane, miała to być imitacja procesu palladowego/platynowego.
    malibu to zdjęcie jest częścią cyklu, choć w nieco innej postaci ---> http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=23352
    NIKON Coolpix S510

borregaard "ale ja nawet do czegoś zbliżonego do B&W się nie znam,więc to mało istotne" - nie rozumiem. Może i przekombinowane, miała to być imitacja procesu palladowego/platynowego.

..sam nie wiem ,co po informacji,że nie podoba mi się,napisałem..coś zżarłem.... sorry..
    I żeby nie wiem jaki"pracies paszoł",jak to Rosjanie ,rozpoczynając....,mówią..,to podtrzymuję....
    Bliżej mi tego ,co pokazałeś,niż do kołyski,więc wybacz..i nie wymagaj żebym to akceptował....z moim nastawieniem do zycia....nie..
    Żeby to jeszcze kolorowe było.....

Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

"Bliżej mi tego ,co pokazałeś,niż do kołyski" - piłeś nie pisz Znowu nie rozumiem.
    Nie mam zamiaru cię do czegokolwiek przekonywać
    NIKON Coolpix S510

"Bliżej mi tego ,co pokazałeś,niż do kołyski" - piłeś nie pisz Znowu nie rozumiem.
    Nie piję w tygodniu....

Tłumaczę,chociaż ...żebyś wykazał odrobinę dobrej woli to byłoby proste...
    w wolnym tłumaczeniu"-"jestem już w takim wieku,że cmentarze mnie nie rajcują nawet ..podrasowane"..

Pzdr
    Andrzej

...nie rozumiesz...wypij..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Cytując "Kraine snów sierżanta Zdyba"...

"... autorze!!! Dlaczego???!!!???..."

Zdjecia nie skomentuje bom moralnie nie upoważniony... ale zlamałeś mi serce. Już lata mineły jak człowiek nogi w Beskidzie Niskim nie postawił. Tęsknota ogromna... za krajobrazami, za ciszą, pustką i przestrzenią.... ze wtej Irlandii buki tak nie szumią... żadne buki tak nie szumia jak tam.

Z pozdrawiam wszyskich górołazów z Beskidów

Za niedługo "Bieszczadzkie Anioly" a ja?... zmywak....
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Uprawnienia umieszczania postów