Close

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 77

Domyślnie Odp: Program do nagrywania płyt DVD i CD

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Zatem czemu na pytanie o prosty i tani program do wypalania płyt pod Vistę - nie poradziłeś, żeby nie śmiecić? Czemu nie namawiałeś do nauki języków obcych lub zrobienia prawa jazdy?
    Jak to miło uprawiać demagogię i wozić się po kimś odbiegając od tematu. Przecież swoimi postami też bardzo odbiegasz od tematu.
    Nie śmieć na wątku bo to niczego nowego do tematu nie wnosi.

bombel
    Gość

Domyślnie Odp: Program do nagrywania płyt DVD i CD

Nie nie, chłopie, dziś to już jest nudne. Wczoraj dobrze się bawiłem, ale co za dużo to niezdrowo.

Gdybyś nie wydalił tak idiotycznej rady, nie byłoby całej dyskusji, więc miej do siebie pretensje o śmiecenie.

Nie wiem jak Was, ale mnie to już nie bawi, bo już jest nudno. Gadajcie sobie i przekonujcie się nawzajem do istalacji osobnego systemu, żeby płytkę wypalić już beze mnie.

Domyślnie

Witam wszystkich na forum!
    Bez sensu zakładać nowy wątek do jednego pytania zatem proszę o małą pomoc tutaj.
    Jakie są najlepsze programy do nagrywania zdjęć RAW na płytę DVD?
    Z góry dzięki za odpowiedź!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lady A Zobacz posta
    Jakie są najlepsze programy do nagrywania zdjęć RAW na płytę DVD?
    A czym nagrywasz inne dane, i dlaczego nie mozesz tym samym programem nagrac tych zdjec?
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Jnne zdjęcia nagrywałam manualnie na CD przez Windowsa co raczej się nie sprawdza przy nagrywaniu płyt DVD.

Domyślnie

bo pewnie chodzi tu oto jescze żeby te fotki w Rawach były później wyświetlane np. na stacjonarnym DVD
    Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death

Domyślnie

Racja.. większość programów jakie pórbowałam użyć konwertowało mi Rawy na JPGi a chciałabym zdjęcia zarchiwizować w formie rozszerzonej...zatem jakie programy polecacie ? Czy Picture Project się nadaje ?

Domyślnie

Racja.. większość programów jakie pórbowałam użyć konwertowało mi Rawy na JPGi a chciałabym zdjęcia zarchiwizować w formie rozszerzonej...zatem jakie programy polecacie ?
    Moze napisz dokladniej co chcesz zrobic. Tylko zarchiwizowac, czy jednoczesnie, zeby te RAWy na odtwarzaczu DVD szlo ogladac?
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Tylko archiwizacja; do przeglądania mam już program na kompie i to wystarczy.

Domyślnie

Tylko archiwizacja; do przeglądania mam już program na kompie i to wystarczy.
    No to wypal czymkolwiek. Kazdy program, ktory umozliwia wypalanie danych na plytach "poradzi" sobie z NEFem, bo to sa normalne dane. Wypala sie to tak samo jak JPGi, MP3, TXT, DOC czy cokolwiek innego... Wejdz sobie np. tutaj, poczytaj, wybierz co Ci pasuje, sciagnij, zainstaluj i wypalaj.
    www.SALDAT.pl

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów