Wiesz do mnie cały czas docierał... Problem jest z tobą.
Cytat z pierwszego artyklułu:Potrafie logicznie rozumowac, wiec jesli ktos pisze ze chodzi mu o "prosty, mini program do nagrywania", to wlasnie takiego oczekuje, a nie instalacji i kazdorazowego uruchamiania calego nowego systemu operacyjnego, zeby te plyte wypalic.
Prosiłem o cytat i o nie wycinanie go z kontekstu. Ty oczywiście nie zacytowałeś tylko napisałeś swoją wersje.Nie chcę wydawać 200zł na nero. Uważm, że to świetny program - testowałem wersje trial - tyle, że mi nie sa potrzebne jego wszytskie funkcje. Chce tylko i wyłącznie nagrywać płyty.
Sadzisz, że autor by nie użył Nero, gdyby było tańsze?(podpowiedź - cena)
Jest rozwiązaniem problemu, spełniającym założenia.Naucz sie cytowac, bo nie rozumiem o co Ci chodzi. Przeczytalem o potrzebach autora watku na samym poczatku. Ty dopiero teraz zaskoczyles, ze chodzi mu o prosty program -- proponujac CDburnerXP. WIEC O CO CI Q CHODZI? Ze jednak instalacja calego drugiego systemu operacyjnego po to tylko zeby wypalic plytke, jest genialnym pomyslem i nie nalezy go krytykowac?
Prosiłem o cytaty, że nie wziąłem wszystkich kryteriów pod uwagę, nie dałeś mi ich. I ty śmiesz twierdzić, że dyskutujesz na argumenty?!Wybacz kolego, ale kompletnie nie kumam co Ci sie w glowie roi. Wyciagasz zdania z kontekstu, do cytatow dopisujesz bzdury, ktore z nimi nie maja nic wspolnego (a cytuje sie wlasnie po to, zeby do tych slow sie odnosic). Na moje nie potrafisz w ogole rzeczowo dyskutowac i brniesz w kompletne bzdury, a ja nie mam juz ochoty drazyc w konkretnych zdaniach i lawirowac miedzy zawilosciami Twojego toku rozumowania.
Dlatego -- EOT.
Przynajmniej się co do jednego zgadzamy EOT
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami